Δύο δεκαετίες μετά | Η Salma Hayek φωτογραφίζεται στην ίδια πόζα φορώντας το μαγιό της

Η ανάρτηση που ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της ακολούθους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν υπάρχει ένα πράγμα το οποίο η Salma Hayek λατρεύει, αυτό είναι σίγουρα το καλοκαίρι. Και να φορά το μαγιό της προκειμένου να το γιορτάζει με τον δικό της στιλάτο τρόπο. 

Η εμβληματική Μεξικανή ηθοποιός έχει κάνει μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίσεις όλα αυτά τα χρόνια και σε μια πρόσφατη ανάρτησή της απέδειξε ότι κάποιες πόζες δεν παλιώνουν ποτέ, επιλέγοντας να κοινοποιήσει μία φωτογραφία από το 1999 και μια άλλη στην ίδια πόζα το 2020.

Αξιοποιώντας τον θεσμό του #throwbackthursday, η 57χρονη έγραψε στη λεζάντα των εντυπωσιακών φωτογραφιών: "#TBT Μερικές πόζες δεν παλιώνουν ποτέ". Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι οι φωτογραφίες είναι από μια καμπάνια της H&M το 1999 και του Édgar Ramírez για γαλλικό περιοδικό το 2020. 

"Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, με τους διαδικτυακούς της ακολούθους να ενθουσιάζονται και να εκφράζουν τη χαρά τους με χιλιάδες likes και σχόλια να ακολουθούν. "Η Salma Hayek πρέπει να πίνει μόνο κρασί, γιατί απλά γίνεται καλύτερη όσο ο χρόνος περνά", αναφέρει ένα από τα σχόλια με τα περισσότερα likes.

"Salma, είσαι η προσωποποίηση του κρασιού: έβαλες τον χρόνο σε ένα μπουκάλι και έχυσες τον μεθυστικό εαυτό σου για να σε βλέπουν αλλά να μην τον καταναλώνουν ποτέ", έγραψε ένας άλλος εύγλωττος θαυμαστής.