Πρίγκιπας William | Η φωτογραφία με το αξεσουάρ που οι Royals δεν επιτρέπεται συχνά να κρατούν

Η αυθόρμητη "ατασθαλία" του πρίγκιπα της Ουαλίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί το πρωτόκολλο να περιορίζει αρκετά τις κινήσεις τους, όμως, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton φροντίζουν να μοιράζονται ορισμένα στοιχεία από την προσωπική τους καθημερινότητα, ακόμη και άθελά τους. Αυτή τη φορά, έμελλε ο πρίγκιπας της Ουαλίας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του ακολούθους μία εικόνα με ένα αξεσουάρ που δεν τον έχουμε δει να κρατά συχνά: το κινητό του. 

Ο μελλοντικός βασιλιάς απαθανατίστηκε να ταξιδεύει με το τρένο προς το Cardiff την Τρίτη, με τον προσωπικό του φάκελο με τις σημειώσεις του και το iPhone του στο τραπέζι του δίσκου μπροστά του.

"Καθ' οδόν προς το Cardiff για να γιορτάσω την καινοτομία των φυκιών!", έγραφε η λεζάντα, με την ουαλική μετάφραση να συμπεριλαμβάνεται. Η αλήθεια είναι ότι οι Royals σπάνια φωτογραφίζονται με τα τηλέφωνά τους σε δημόσιες υποχρεώσεις, αλλά έχουν εντοπιστεί να βγάζουν φωτογραφίες με τις συσκευές τους στον ελεύθερο χρόνο τους ή σε μεγάλες εκδηλώσεις, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Πρίγκιπας William | Η φωτογραφία με το αξεσουάρ που οι Royals δεν επιτρέπεται συχνά να κρατούν

Οι κανόνες γύρω από τους βασιλικούς που βγάζουν selfies με μέλη του κοινού φαίνεται επίσης να έχουν χαλαρώσει τα τελευταία χρόνια, με τον Willam και την Kate να ποζάρουν συχνά με ευκολία για φωτογραφίες με άτομα από το κοινό που τους το ζητού. Ωστόσο, ο William έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη σημασία της μείωσης του screen time (σ.σ. ο χρόνος που περνάμε μπροστά από τις μπλε οθόνες)  και έχει καλέσει τους ανθρώπους να περνούν λιγότερο χρόνο στα τηλέφωνά τους.