Πρίγκιπας William | Η ιδιωτική επίσκεψη του πρίγκιπα William πριν από το σημαντικό royal event

Αποκαλύφθηκε πού βρέθηκε ο πρίγκιπας William.

Ο πρίγκιπας William έκανε μια ιδιωτική επίσκεψη στη M16. O 41χρονος βρέθηκε την Πέμπτη 13 Ιουνίου στη Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών της Βρετανίας. Η πληροφορία έγινε γνωστή από το Court Circular που καταγράφει όλες τις επίσημες δραστηριότητες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Η επίσκεψη δεν δημοσιεύθηκε από πριν και καμία παραπάνω πληροφορία δεν κοινοποιήθηκε από το Παλάτι του Kensington.

Ο μελλοντικός βασιλιάς έκανε μία αντίστοιχη επίσκεψη τον Φεβρουάριο του 2022. Ήταν λίγες μόλις ώρες πριν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία αν και είχε γίνει γνωστό τότε ότι ήταν στο ημερολόγιο του πρίγκιπα της Ουαλίας πολλές εβδομάδες νωρίτερα. 

Στο παρελθόν ο πρίγκιπας William έχει βρεθεί στη Μ16 μαζί με τη σύζυγό του, Kate Middleton και συγκεκριμένα το 2017 και το 2012. Η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει παράδοση στην στήριξή της στις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας. 

Τον Νοέμβριο του 2021, ο πρίγκιπας επισκέφτηκε και το M15 -την Υπηρεσία Ασφαλείας- στο Millbank. Και το 2019, ο William πέρασε τρεις μέρες δουλεύοντας με κάθε μία από τις Μυστικές Υπηρεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου -MI5, MI6 και GCHQ -συμμετέχοντας επιχειρήσεις αλλά και συνεργαζόμενος με πράκτορες για να αντιληφθεί τον σημαντικό τους ρόλο. 

Η ιδιωτική επίσκεψη του πρίγκιπα της Ουαλίας έρχεται λίνο μετά το ταξίδι του στο Κάρντιφ και πριν από το πιο σημαντικό royal event του καλοκαιριού: το Trooping the Colour. Ο πρίγκιπας William θα βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα του στο μπαλκόνι του Buckingham για να παρακολουθήσουν μαζί, το Σάββατο, την παρέλαση που γίνεται για τους εορτασμούς των γενεθλίων του Καρόλου. 

Διαβάστε Επίσης