Πρίγκιπας Louis | Το χορευτικό του στο Trooping the Colour που έκανε την Kate Middleton να γελάσει

Ο πρίγκιπας Louis είναι ο μικρότερος γιος της Kate Middleton και του πρίγκιπα William.

Ο πρίγκιπας Louis έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του στο Trooping the Colour. Ο μικρότερος γιος της Kate Middleton και του πρίγκιπα William συνόδευσε τους γονείς του και τα αδέρφια του, πρίγκιπα George και πριγκίπισσα Charlotte στην ιστορική αυτή μέρα. Όλοι μαζί στάθηκαν στο μπαλκόνι του Buckingham στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα. 

Το Trooping the Colour σηματοδοτεί τον πρώτο εορτασμό των γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου. Φέτος το ενδιαφέρον έγινε ακόμη πιο έντονη καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε την πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση. Παρόλο που συνεχίζει να ακολουθεί θεραπεία για τον καρκίνο επέλεξε να επιστρέψει στη δημόσια σφαίρα σε μια συμβολική μέρα για τον Βρετανό μονάρχη που επίσης δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο. 

Πέρα από την Kate Middleton όμως τα βλέμματα όλων στράφηκαν και στον Βιεναμίν της οικογένειας. Ο πρίγκιπας Louis χάρισε στο συγκεντρωμένο πλήθος μια σειρά από χαριτωμένες αντιδράσεις και γκριμάτσες, όπως μας έχει συνηθίσει και σε προηγούμενες δημόσιες εμφανίσεις του.

Πρίγκιπας Louis | Το χορευτικό του στο Trooping the Colour που έκανε την Kate Middleton να γελάσει

Ο 6χρονος πρίγκιπας πρόσθεσε στο "βιογραφικό" του και τον χορό. Στιγμιότυπα που τον δείχνουν να κινείται με τους ήχους της μπάντας ανέβηκαν στα social media. Η μητέρα του διακρίνεται να γελάει με τον μικρό Louis αλλά η πριγκίπισσα Charlotte φάνηκε να είναι λιγότερο εντυπωσιασμένη από τα καμώματα του μικρού της αδερφού. H 9χρονη πριγκίπισσα διακρίνεται να του λέει "σταμάτα". 

Σε άλλο στιγμιότυπο ο πρίγκιπας Louis απαθανατίστηκε να παίζει με το κορδόνι από τις κουρτίνες καθώς μιλάει με την Kate Middleton. Φυσικά, επανέλαβε και τις χαρακτηριστικές φωνές του στο μπαλκόνι οι οποίες έγιναν viral και στην περσινή εμφάνισή του στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου.