Πριγκίπισσα Ευγενία | Η σπάνια λήψη του μικρού Ernest, του August και του Jack Brooksbank για τη γιορτή του Πατέρα

Το τρυφερό μήνυμα της πριγκίπισσας που οι βρετανοί αγαπούν ιδιαίτερα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ημέρα του Πατέρα αποτελεί την ιδανική αφορμή για να έρθουμε πιο κοντά με τους μπαμπάδες της ζωής μας, να τους πούμε ένα έμπρακτο "ευχαριστώ", αλλά και να θυμηθούμε αυτούς που δυστυχώς δεν είναι πλέον ανάμεσά μας. Και να ευχηθούμε σε όσους έγιναν για πρώτη φορά στη ζωή τους. Στους τελευταίους, συγκαταλέγεται και η πριγκίπισσα Ευγενία.

Αξιοποιώντας τη λειτουργία των Instagram Stories, η μητέρα των δύο παιδιών ανέβασε μια σειρά από γλυκές εικόνες, μεταξύ των οποίων μια φωτογραφία του συζύγου της Jack Brooksbank να εξερευνά με τον μεγαλύτερο γιο τους August, μια εικόνα του Jack να περπατά χέρι-χέρι με τον μικρό Ernest και μια τελευταία φωτογραφία του Jack να αγκαλιάζει γλυκά τον μικρό Ernest.

Πριγκίπισσα Ευγενία | Η σπάνια λήψη του μικρού Ernest, του August και του Jack Brooksbank για τη γιορτή του Πατέρα

"Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα, σας αγαπάμε!", έγραψε η πριγκίπισσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το ζευγάρι καλωσόρισε τον μικρό "Ernie" στις 30 Μαΐου του περασμένου έτους. Ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα νέα του μωρού τους πέντε ημέρες μετά τη γέννησή του, τον Ιούνιο.

Η πριγκίπισσα Ευγενία δεν ήταν το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας που σηματοδότησε την Ημέρα του Πατέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο πρίγκιπας William σημάδεψε την περίσταση με μια ιδιαίτερη φωτογραφία αναδρομής που έδειχνε τον νεαρό William τον Ιούνιο του 1984 να παίζει ποδόσφαιρο με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο.

Στη λεζάντα του έγραψε: "Χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, μπαμπά", πριν υπογράψει με ένα "W".