Λαίδη Gabriella | Η δεύτερη επίσημη εμφάνιση μετά τον θάνατο του συζύγου της

Η αγκαλιά της Λαίδη Gabriella στη Zara Tindall.

H Λαίδη Gabriella έκανε τη δεύτερη επίσημη εμφάνισή της μετά τον θάνατο του συζύγου της, Thomas Kingston. Μετά τη διακριτική παρουσία της στο Trooping the Colour το περασμένο Σάββατο, η 43χρονη έδωσε το παρών στην 1η ημέρα του φετινού Royal Ascot. Πρόκειται για ένα από τους πιο υψηλού κύρους αγώνες της Βρετανίας που αποτελεί σημείο αναφοράς για την καλοκαιρινή agenda της βασιλικής οικογένειας.

H κόρη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κέντ έφτασε τη Δευτέρα 18 Ιουνίου με μία άμαξα στο Royal Procession όπου αποτελεί την αφετηρία κάθε ιπποδρομίας. Για την περίσταση επέλεξε ένα φλοράλ φόρεμα το οποίο συνδύασε με ροζ καπέλο ενώ συνοδευόταν από την πριγκίπισσα Άννα, τον Peter Phillips και τον βασιλικό μάνατζερ των αγώνων John Warren.

Λαίδη Gabriella | Η δεύτερη επίσημη εμφάνιση μετά τον θάνατο του συζύγου της

Ο βασιλιάς Κάρολος, η βασίλισσα Καμίλα μαζί με τον δούκα και τη δούκισσα του Wellington ηγούνταν της διαδρομής στην πρώτη άμαξα. Στην τρίτη κατά σειρά άμαξα βρίσκονταν η αδερφή της βασίλισσας Καμίλα, Annabel Elliot και ο ανιψιός της, Ben Elliot.

Παρόλο που η κόρη της πριγκίπισσας Άννα, Zara Tindall, δεν έφτασε με τη βασιλική πομπή, χαιρέτησε τη Λαίδη Gabriella κατά τη συνάντησή τους με μία μεγάλη αγκαλιά. 

Λαίδη Gabriella

Την περασμένη χρονιά η Λαίδη Gabriella είχε παρακολουθήσει τους αγώνες του Royal Ascot μαζί με τον εκλιπόντα σύζυγό της, Thomas Kingston. Ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει στο Royal Box στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα. 

Διαβάστε Επίσης