Η Goldie Hawn σκέφτεται να κάνει ταινία τη ζωή με την οικογένειά της

Η εξομολόγηση της Χολιγουντιανής σταρ για τα μελλοντικά της σχέδια που φαίνεται ότι θα είναι... οικογενειακή υπόθεση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν υπάρχουν δύο πράγματα που η Goldie Hawn αγαπά, αυτά είναι σίγουρα η οικογένειά της και ο κόσμος της έβδομης τέχνης ή απλώς της υποκριτικής. Φαίνεται ότι στο νέο της επαγγελματικό βήμα επιθυμεί να τα συνδυάσει.

Σε συνέντευξή της, η Χολιγουντιανή σταρ εξομολογήθηκε ότι θέλει να συνεργαστεί με την οικογένειά της σε μία ταινία προτού γίνουν όλοι "πολύ μεγάλοι", προτείνοντας ακόμη και μια ιδέα για το τι θα μπορούσαν να κάνουν. Ειδικότερα, η αειθαλής σταρ είπε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με τον σύζυγό της Kurt Russell και τα παιδιά της, Kate Hudson, Oliver Hudson και White Russel, καθώς πιστεύει ότι θα ήταν "πολύ διασκεδαστικό".

"Αυτό που θα μου άρεσε, στην πραγματικότητα, προτού γίνουμε όλοι, ξέρετε, πολύ μεγάλοι, θα ήταν τόσο υπέροχο να κάνουμε μια ταινία μαζί", είπε στην εκπομπή "Let's Talk Off Camera" του SiriusXM με την Kelly Ripa, με την παρουσιάστρια να προτείνει στην Hawn κάνει ένα ριάλιτι με θέμα το δείπνο των Ευχαριστιών με την οικογένειά της. "Δεν θα ήταν; Θα ήταν τόσο διασκεδαστικό και τόσο τρελό", σχολίασε. Η Goldie Hawn πρόσθεσε ότι κάτι μπορεί να είναι στα σκαριά με τον Oliver Hudson, προκαλώντας ενθουσιασμό στους θαυμαστές της. 

"Μπορεί να κάνουμε κάτι με τον Oliver που να είναι καρτούν, οπότε με άλλα λόγια, θα ήμασταν όλοι οι φωνές", εξομολογήθηκε η χολιγουντιανή πρωταγωνίστρια, συμπληρώνοντας ότι: "θα ήταν πολύ διασκεδαστικό".