Πρίγκιπας William | Στη συναυλία της Taylor Swift με τα παιδιά του

Η βασιλική οικογένεια είναι επιβεβαιωμένα λάτρης της Taylor Swift.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στους παρευρισκόμενους στην περιοδεία Eras Tour της Taylor Swift στο Λονδίνο στις 21 Ιουνίου περιλαμβάνονταν και μερικοί βασιλικοί θαυμαστές. Η βασιλική δημοσιογράφος Roya Nikkhah μοιράστηκε στο X ότι ο πρίγκιπας William και τα παιδιά του παρακολούθησαν το σόου στο στάδιο Wembley κατά τη διάρκεια της πρώτης βραδιάς της στάσης της περιοδείας. 

Η συναυλία ήταν ταυτόχρονα και γιορτή για τα γενέθλια του πρίγκιπα William, ο οποίος έκλεισε τα 42 του χρόνια, την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Την 34χρονη ποπ τραγουδίστρια, Taylor Swift, καλωσόρισε η βασιλική φρουρά του Λονδίνου, νωρίτερα εκείνης της μέρας, όταν η μπάντα έπαιξε το "Shake It Off" μπροστά από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

"Can't stop, won't stop groovin", έγραψε η βασιλική οικογένεια στη λεζάντα ενός βίντεο που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό που διατηρούν στο Χ.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton δεν αναφέρθηκε να κάνει την έξοδο με την οικογένειά της. Η ίδια έχει παραμείνει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες, καθώς συνεχίζει τη θεραπεία της για τον καρκίνο. Έκανε μια ειδική εμφάνιση στις 15 Ιουνίου στο Trooping the Colour, τον ετήσιο εορτασμό των γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου, σηματοδοτώντας την πρώτη δημόσια έξοδό της μετά τα Χριστούγεννα. 

Πρίγκιπας William | Στη συναυλία της Taylor Swift με τα παιδιά του

Ωστόσο, η εκδήλωση δε σήμαινε την επιστροφή της στη δημόσια ζωή, ενώ οι μελλοντικές της υποχρεώσεις θα εξαρτηθούν από το πότε θα νιώσει ικανή και υπό την καθοδήγηση της ιατρικής της ομάδας.