Πριγκίπισσα Άννα | Παραμένει στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα

Τι συνέβη στην πριγκίπισσα Άννα και ποιος τη συνόδευσε στο νοσοκομείο;

Η πριγκίπισσα Άννα συνεχίζει να αναρρώνει στο νοσοκομείο Southmead, στο Bristol, μετά το ατύχημα που είχε στην κατοικία της στο Gloucestershire. Η αδερφή του βασιλιά Καρόλου είχε μικρούς τραυματισμούς και διάσειση έπειτα από ένα συμβάν με άλογα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού. 

Η πριγκίπισσα παραμένει στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους, έτσι ώστε να παρακολουθούν οι γιατροί την κατάστασή της μέχρι να αναρρώσει πλήρως. "Η πριγκίπισσα είχε μικρούς τραυματισμούς και διάσειση μετά από ένα ατύχημα στην κατοικία της στο Gatcombe Park χθες το απόγευμα" ανέφερε επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού του Buckingham τη Δευτέρα 24 Ιουνίου. "Η Αυτού Υψηλότητά της παραμένει στο Southmead Hospital του Bristol, ως μέτρο πρόληψης για παρακολούθηση και αναμένεται να έχει ταχεία και πλήρη ανάρρωση. Ο βασιλιάς ήταν συνεχώς ενημερωμένος και στέλνει μαζί με όλη τη βασιλική οικογένεια την ειλικρινή του αγάπη και ευχές για τη γρήγορη ανάρρωση της πριγκίπισσας".

Η πριγκίπισσα Άννα αναρρώνει στο Bristol 

Παρόλο που η αιτία του ατυχήματος δεν επιβεβαιώθηκε από το Παλάτι, "τα τραύματά της είναι σταθερά και είναι πιθανή συνέπεια από το κεφάλι ή τα πόδια ενός αλόγου". Ένας βασιλικός εκπρόσωπος αναφέρει ότι "αναρρώνει μια πολύ καλά" και σε καλή ψυχολογική κατάσταση. "Η Υψηλότητά της λαμβάνει την κατάλληλη φροντίδα των ειδικών. Καμία παραπάνω πληροφορία δεν έχει κοινοποιηθεί σε αυτό το στάδιο. Η Υψηλότητά της θα παραμείνει στο Southmead Hospital εκτός και αν ή μέχρι η ιατρική της ομάδα να τη συμβουλεύει διαφορετικά. Ο Sir Tim Laurence τη συνόδευσε στο νοσοκομείο". 

Η αναβολή όλων των προγραμματισμένων εμφανίσεών της

Ακολουθώντας τις συμβουλές της ιατρικής της ομάδας η πριγκίπισσα Άννα έχει αναβάλει όλες τις δραστηριότητες που είχε προγραμματίσει για την τρέχουσα εβδομάδα. Δεν θα παραστεί ούτε στην αποψινή επίσημη δεξίωση προς τιμή του Ιάπωνα αυτοκράτορα αλλά ούτε θα κάνει άμεσα το ταξίδι της στο Καναδά. 

Τα άλογα και τα ιπποδρομικά αθλήματα και ήταν το πρώτο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που επιλέχθηκε από την Ολυμπιακή Ομάδα για να εκπροσωπήσει τη Μεγάλη Βρετανία στους αγώνες του Μόντρεαλ του 1976. Η κόρη της, Zara Tindall έχει κοινή αγάπη και έχει κερδίσει ασημένιο ολυμπιακό μετάλλιο το 2012 ως μέλος της ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας.