Ο άντρας που άλλαξε για πάντα την Diana

Η πριγκίπισσα Diana γεννήθηκε την πρώτη Ιουλίου του 1963 και σαν χθες θα γιόρταζε τα 63 της χρόνια. Ποιος ήταν όμως ο άντρας που επέβαλε αυτήν την αξεπέραστη εικόνα της;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η εικόνα της αξεπέραστη μέσα στα χρόνια. Ό,τι φόρεσε αποτέλεσε σημείο αναφοράς και έδωσε έμπνευση σε εκατομμύρια γυναίκες στον πλανήτη.

Μια απορία την ακολουθούσε πάντα, εκτός από τα αναπάντητα ερωτηματικά, τα οποία σχετίζονται με τον τραγικό θάνατό της. Αυτή η απορία ήταν: "γιατί κοντό;". Η κουπ της, χαρακτηριστικό αλά γκαρσόν look, με ανταύγειες, συνοδεύει τη φήμη της, με την ίδια δύναμη που το κάνει και η τιάρα της.

Πετυχημένο κούρεμα. Και σε καμία περίπτωση κλασικά θηλυκό. Αντίθετα φανέρωνε έναν δυναμισμό που λίγες γυναίκες τολμούν. Κι όμως, πάνω της ήταν τόσο σαγηνευτικό, όσο και το χρώμα των ματιών της.

Πίσω από αυτό το εμβληματικό κούρεμα βρίσκεται ένας άντρας. Δύο ταλαντούχα ψαλιδοχέρια που ακούει στο όνομα Sam McKnight. Ο κομμωτής των σταρ που της έκλεψε την καρδιά μεσουρανούσε στα 80s και 90s. Αυτός κατάφερε και μεταμόρφωσε την Νταϊάνα, η οποία μέχρι τότε διατηρούσε μαλλιά μέχρι τους ώμους.

Συνεχίστε την ανάγνωση στο womantoc.gr