Δούκισσα Sophie | Η εμφάνιση στο garden party που ήταν βγαλμένη από παραμύθι

Σε ένα από τα πιο δημοφιλή μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έχει εξελιχθεί η δούκισσα Sophie.

Η δούκισσα Sophie του Εδιμβούργου έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση την περασμένη Τρίτη στο garden party που παρέθεσαν ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα. Το σύνολο που επέλεξε η 59χρονη για τη μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι Holyroodhouse στη Σκωτία ήταν βγαλμένο από παραμύθι. Η μπλε δημιουργία της είχε την υπογραφή Roland Mouret.

Δούκισσα Sophie | Η εμφάνιση στο  garden party που ήταν βγαλμένη από παραμύθι

Το φόρεμα είχε μία ξεχωριστή λεπτομέρεια στον ένα ώμο και το σέταρε με ένα ασορτί και εξίσου εντυπωσιακό καπέλο Jane Taylor. Διατηρώντας ένα πιο μίνιμαλ στιλ επέλεξε να ολοκληρώσει την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι nude παπούτσια από τον οίκο Jimmy Choo και μία τσάντα Sophie Habsburg σε γκρι απόχρωση. 

Πολυτέλεια στην εμφάνισή της πρόσθεσαν τα διαμαντένια σκουλαρίκια της από τον οίκο G. Collins and Son which τα οποία κοστίζουν 24.500 αγγλικές λίρες. 

Η δούκισσα Sophie συνοδευόταν στο garden party από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Edward. Κατά τη διάρκεια της Βασιλικης Εβδομάδας στη Σκωτία ο δούκας του Εδιμβούργου χρίστηκε και ιππότης του Τάγματος της Ακάνθου.