Μία ακόμα πρεμιέρα, ένα ακόμα εντυπωσιακό φόρεμα για την Angelina Jolie

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Αngelina Jolie βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Maleficent: Mistress of Evil  στο Λονδίνο όπου φόρεσε και πάλι ένα συγκλονιστικό φόρεμα. Φαίνεται πως οι "μαγικές" δυνάμεις της ηθοποιού δεν σταματούν στην οθόνη, αλλά περνούν και στο κόκκινο χαλί, μιας και με τις πρόσφατες ενδυματολογικές της επιλογές έχει καταφέρει να σαγηνεύσει όλο τον κόσμο, που παρακολουθεί τα red carpet looks της, στις πρεμιέρες της νέας ταινίας Maleficent, σε μεγάλες πόλεις του κόσμου. 

Μία ακόμα πρεμιέρα, ένα ακόμα εντυπωσιακό φόρεμα για την Angelina Jolie

Αυτή τη φορά βέβαια έμοιαζε περισσότερο με αγγελική φιγούρα, παρά με την villain που υποδύεται στη ταινία. Πιο συγκεκριμένα επέλεξε ένα λευκό cape dress με μεταλλιζέ κέντημα, το οποίο ήταν Ralph & Russo couture. Η λεπτομέρειες βέβαια που έκαναν τη διαφορά είναι τόσο οι αιχμηροί ώμοι, όσο και οι κεντημένες ασημί αράχνες στην κάπα, που ταίριαζαν απόλυτα με το witchy theme που προσπαθεί -και καταφέρνει- να υπηρετεί τον τελευταίο καιρό με τα outfits που επιλέγει στην πρεμιέρα. 

celebrities, angelina jolie

Τα παιδιά της τη συνόδευσαν και πάλι, με τη Zahara να κλέβει την παράσταση για ακόμα μία φορά με το βραδινό της φόρεμα, ενώ η Jolie πόζαρε επίσης με τη συμπρωταγωνίστριά της Elle Fanning, που επίσης επέλεξε ένα παραμυθένιο σύνολο. 

celebrities, angelina jolie, elle fanning

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ