Πριγκίπισσα Ευγενία | Το αδημοσίευτο βίντεο με τον μικρό August από όταν ήταν ακόμη μωρό

Η #throwback ανάρτηση της κόρης της Sarah Ferguson και του πρίγκιπα Andrew αποδείχθηκε ιδιαίτερα τυχερή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το ποδόσφαιρο και ειδικότερα η πρόκριση της Αγγλίας στην τελική φάση του Euro 2024 φαίνεται ότι ενώνει. Και ξυπνά αναμνήσεις σχετικές με την μπάλα και τις στιγμές που δημιουργούνται γύρω από αυτή. Σε αυτό ακριβώς το κλίμα, βρίσκεται και η πριγκίπισσα Ευγενία, όπως τουλάχιστον αφήνει να εννοηθεί η τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, η πριγκίπισσα Ευγενία ενθουσίασε τους θαυμαστές της, αποφασίζοντας να μοιραστεί ένα σπάνιο βίντεο με τον μικρότερο γιο της August ως μωρό ντυμένο με μια ποδοσφαιρική μπλούζα της Αγγλίας ενόψει του ημιτελικού του Euro. Και όπως φαίνεται έφερε γούρι. 

Ο μεγαλύτερος γιος της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Jack Brooksbank γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 2021 και είναι ο δέκατος τρίτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Η κόρη του Δούκα του York μοιράζεται συχνά λήψεις και στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή, αλλά σπάνια κοινοποιεί λεπτομέρειες από την καθημερινότητα της με τα παιδιά της. 

Η πριγκίπισσα Ευγενία είναι η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah, δούκισσας της Υόρκης, και εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ Β' και του αείμνηστου δούκα του Εδιμβούργου. Εκείνη και ο Jack γνωρίστηκαν στο βασιλικό χιονοδρομικό κέντρο Verbier της Ελβετίας το 2010, όταν η ίδια ήταν 20 ετών και ο μελλοντικός άντρας της ζωής της, 24. Η πριγκίπισσα αποκάλυψε αργότερα ότι οι "σπίθες" γεννήθηκαν μέσα της από το πρώτο τους ραντεβού. 

Διαβάστε Επίσης