Η Meghan Markle μοιράστηκε βίντεο από τα παιδικά της χρόνια

Η ανάρτησή της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κοριτσιού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κοριτσιού στις 11 Οκτωβρίου, η Meghan Markle μοιράστηκε στον επίσημο λογαριασμό του Παλατιού στο Instagram ένα throwback βίντεο από τα παιδικά της χρόνια

Ανάμεσα σε διάφορες φωτογραφίες και βίντεο μικρών κοριτσιών από όλον τον κόσμο, ο λογαριασμός Sussex Royal ανέβασε ένα βίντεο από το λόγο της Meghan σε μια εκδήλωση της οργάνωσης UN Women το 2015 και ένα άλλο στο οποίο η 11χρονη Meghan μιλά για μία σεξιστική διαφήμιση στην τηλεόραση. Πιο συγκεκριμένα, το 1993 η Meghan έγραψε ένα γράμμα στην εταιρεία Procter and Gamble για να εκφράσει τη δυσαρέσκεια της για μια διαφήμιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Αν δείτε κάτι που δεν σας αρέσει στην τηλεόραση, γράψτε γράμματα και στείλτε τα στους σωστούς ανθρώπους και μπορείτε να κάνετε την διαφορά, όχι μόνο για τον εαυτό σας, αλλά και για πολλούς ανθρώπους", λέει στο βίντεο.

Απ' όταν έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, η Meghan έχει κάνει προτεραιότητά της την ενασχόληση με τα δικαιώματα των γυναικών και απ' ό,τι φαίνεται στο βίντεο το συγκεκριμένο θέμα την απασχολούσε ήδη απ' όταν ήταν μικρό κορίτσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ