Η πριγκίπισσα Ευγενία γιορτάζει έναν χρόνο γάμου με τον Jack Brooksbank

Και μοιράζεται το ευτυχές γεγονός με ένα όμορφο video.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Jack Brooksban ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο των Windsor. Για να γιορτάσει έτσι την επέτειό τους, η πριγκίπισσα Ευγενία μοιράστηκε ένα όμορφο video στο Instagram. 

Το video περιλαμβάνει στιγμιότυπα από την προετοιμασία της πριγκίπισσας πριν από τον γάμο, την τελετή, όπως τη στιγμή που το ζευγάρι μοιράζεται τους όρκους του, καθώς επίσης κι από την κοινή τους αποχώρηση από το παρεκκλήσι ως σύζυγοι. Η πριγκίπισσα Ευγενία πρόσθεσε ένα γλυκό σχόλιο στην ανάρτησή της, τονίζοντας πόσο χαρούμενη είναι. "Αυτή ήταν και θα είναι για πάντα η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Ευτυχισμένη επέτειο Jack μου" έγραψε. 

Η περίοδος χαράς συνεχίζεται για την οικογένεια των York, καθώς ετοιμάζεται να παντρευτεί σύντομα και η πριγκίπισσα Βεατρική με τον αγαπημένο της Edoardo Mapelli Mozzi. Η αδελφή της πριγκίπισσας Ευγενίας, ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα τον περασμένο μήνα και όπως όλα δείχνουν, το 2020 θα έχουμε έναν ακόμα βασιλικό γάμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ