Η Kate Middleton με σύνολο που θυμίζει την πριγκίπισσα Diana

Τι επέλεξε να φορέσει η Kate Middleton κατά τη διάρκεια της επίσκεψή της στο Πακιστάν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge βρίσκονται στο Πακιστάν και πιο συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της χώρας, το Ισλαμαμπάντ, στα πλαίσια της βασιλικής περιοδείας. Σε μία από τις πρώτες της εμφανίσεις η Kate Middleton επέλεξε ένα σύνολο που θυμίζει αρκετά την πριγκίπισσα Diana. 

Η Kate Middleton με σύνολο που θυμίζει την πριγκίπισσα Diana

Πιο συγκεκριμένα, η Kate κατέβηκε από το αεροπλάνο φορώντας ένα μπλε οmbré φόρεμα και ασορτί παντελόνι, δημιουργία της Catherine Walker, μιας από τις αγαπημένες σχεδιάστριες της δούκισσας. Πρόκειται για μια μοντέρνα εκδοχή του παραδοσιακού shalwar kameez, το οποίο συνδυάζει μια αέρινη τουνίκ με παντελόνι. 

Celebrities diana

Η Lady D είχε επιλέξει ένα ανάλογο σύνολο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Πακιστάν το 1996. Για την ακρίβεια, είχε φορέσει ένα θαλασσί top και αέρινο παντελόνι για την επίσκεψή της στο νοσοκομείο Shaukat Khanum στη Λαχώρη.

Σύμφωνα με το Vanity Fair, η περιοδεία σηματοδοτεί την επιστροφή της προσωπικής βοηθού και stylist της Kate, Natasha Archer, η οποία έλειπε σε άδεια μητρότητας, αφού έφερε στον κόσμο το γιο της, Theo, πέρυσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ