Είναι ο Leonardo DiCaprio ένας ακόμα Instagram boyfriend;

Η σύντροφός του, Camila Morrone, λέει "όχι".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Camila Morrone θέλει να αντιμετωπίζουμε τον Leonardo DiCaprio ως έναν βραβευμένο ηθοποιό και ακτιβιστή και όχι ως έναν ακόμα Instagram boyfriend. Η 22χρονη σύντροφος του ηθοποιού μίλησε στο Vanity Fair και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη φωτογραφία ενός paparazzi που έγινε viral.

Ο φακός απαθάνατισε το ζευγάρι την ώρα που η Morrone πόζαρε με ένα εντυπωσιακό polka dress για να τη φωτογραφίσει ο Leonardo. "Ο Leonardo DiCaprio τώρα ξέρει: Είτε πεθαίνεις σαν ήρωας είτε ζεις αρκετά για να γίνεις ένας Instagram boyfriend" έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. "Είδα το meme. Είναι κρίμα να αποκαλείται Instagram boyfriend. Είναι περιβαλλοντολόγος και movie star και αυτό δεν σήμαινε τίποτα" σχολίασε η Morrone. 

Η ηθοποιός σχολίασε επίσης μια αμφιλεγόμενη φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram ​​- τη Lauren Bacall και τον Humphrey Bogart, που είχαν διαφορά ηλικίας 25 χρόνια (τη Morrone και τον DiCaprio τους χωρίζουν 22 χρόνια), γράφοντας "Μια αγάπη σαν αυτή". Κάποιοι που βλέπουν αρνητικά τη διαφορά ηλικίας του ζευγαριού, δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν με κακεντρέχεια. 

"Έχω αρχίσει να δείχνω περισσότερο ότι έχω χιούμορ. Οι άνθρωποι θα έχουν πάντα φοβερά πράγματα να πουν γιατί υπάρχει μια αίσθηση ασφάλειας πίσω από την οθόνη, αλλά πραγματικά, δεν χρειάζεται να είστε τόσο θυμωμένοι" τόνισε η ηθοποιός.