Η Victoria Beckham ανέβασε την απόλυτη '90s throwback φωτογραφία

Η Victoria Beckham "χρησιμοποίησε" την Posh για να διαφημίσει τα νέα της καλλυντικά για τα χείλη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Victoria Beckham βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο να διαφημίσει τη νέα συλλογή καλλυντικών της: Με μια throwback φωτογραφία της από την εποχή των Spice Girls.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Victoria Beckham πρόσφατα λάνσαρε το brand καλλυντικών της, Victoria Beckham Beauty. Τα πρώτα προϊόντα του ήταν μια σειρά καλλυντικών για τα μάτια σε χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Πριν μερικές μέρες ανακοίνωσε και το λανσάρισμα της πρώτης συλλογής με προϊόντα για τα χείλη και πιο συγκεκριμένα μολύβια χειλιών σε 6 nude αποχρώσεις και 1 neutral lip tint.

Για να διαφημίσει τη νέα συλλογή, η Victoria ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της ως Posh, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes. "Στην Posh αρέσει να χρησιμοποιεί το Victoria Beckham Beauty Lip Definer No.2 και No.3", έγραψε η Beckham στη λεζάντα χαριτολογώντας. 

"Όποιος με γνωρίζει, ξέρει πως μου αρέσουν πολύ τα μολύβια χειλιών, ειδικά σε nude αποχρώσεις", είπε η Beckham σε πρόσφατη συνέντευξή της. "Ήταν φυσικό λοιπόν για εμένα για τη δεύτερη συλλογή μου να δημιουργήσω δύο βασικά προϊόντα για τα χείλη, τα οποία χρησιμοποιώ κάθε μέρα", εξήγησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ