Η Alexandria Ocasio-Cortez δείχνει την υποστήριξή της στη Meghan Markle

Τι κοινό έχει η νεότερη γυναίκα πολιτικός στο Κογκρέσο με τη Δούκισσα του Sussex;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle μίλησε στον Tom Bradbly για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθώς βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με αφορμή το νέο ντοκιμαντέρ Harry & Meghan: An African Journey που εστιάζει στο ταξίδι της με τον πρίγκιπα Harry στη νότιο Αφρική. Μετά τη Hillary Clinton έρχεται ακόμα μία γυναίκα από την πολιτική για να εκφράσει την υποστήριξη της στο πρόσωπο της Meghan Markle. Η Alexandria Ocasio-Cortez, η νεότερη γυναίκα που εκλέχθηκε ποτέ στο Κογκρέσο (2018) έκανε retweet το βίντεο, γράφοντας ένα μήνυμα συμπαράστασης. 

"Κάθε γυναίκα νιώθει περισσότερο ευάλωτη κυρίως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Και μετά έχεις ένα νεογέννητο, που για μία γυναίκα είναι δύσκολο. Οπότε έρχεται να προστεθεί στους ρόλους που έχεις, να προσπαθείς να είσαι μητέρα αλλά και νέα σύζυγος. Οπότε, ευχαριστώ που ρωτάτε αν είμαι καλά, γιατί δεν με έχουν ρωτήσει και τόσοι πολλοί αλλά υπάρχει αυτή η πραγματικότητα στα παρασκήνια" εξομολογήθηκε η Δούκισσα του Sussex στη συνέντευξή της στο ITV. 

Η Cortez αντέγραψε 

"Η ξαφνική προβολή είναι μια πολύ απάνθρωπη εμπειρία. Υπάρχει ένα μέρος της ζωής σας που το χάνετε και δεν πρόκειται να το πάρετε πίσω. Οι άνθρωποι που σας μεταχειρίζονται ως ένα άλλο ανθρώπινο ον, κάνουν όλη τη διαφορά" έγραψε η Cortez, τονίζοντας το "ευχαριστώ" της Meghan στον Tom Bradbly. 

Η Cortez έχει στοχοποιηθεί αρκετές φορές από τα μίντια - στο πρόσφατο παρελθόν - κυρίως από πολιτικούς αντιπάλους της. Τον Ιανουάριο, ένα video από τα φοιτητικά της χρόνια, που την έδειχνε να χορεύει, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με σκοπό να τη δυσφημίσει. Η πολιτικός απάντησε δίνοντας μία νέα εκδοχή του video, χορεύοντας αυτή τη φορά έξω από το γραφείο της στο Καπιτώλιο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ