Το προσωπικό post της Kate Middleton στο Instagram

Η Δούκισσα του Cambridge υπέγραψε απλά ως Catherine.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Middleton χρησιμοποίησε για πρώτη φορά το Instagram για να δώσει ένα προσωπικό μήνυμα. Η Δούκισσα του Campridge ακολούθησε τα βήματα της Meghan Markle, ανεβάζοντας το δικό της post στο Instagram και υπογράφοντας το caption απλά ως Catherine

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στο Πακιστάν, δόθηκαν στη δημοσιότητα αρκετές φωτογραφίες του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Η Δούκισσα του Cambridge θέλησε, ωστόσο, να μοιραστεί τις σκέψεις της μετά το πέρας του ταξιδιού. 

"Η κοινότητα στο χωριό SOS είναι χτισμένη γύρω από την οικογένεια - την καλύτερη δυνατή οικογένεια που θα μπορούσατε να φανταστείτε - που φροντίζει, αγαπάει και προστατεύει τα παιδιά της. Αυτά τα ευάλωτα παιδιά, πολλά έχουν περιέλθει εδώ από τραυματικές συνθήκες, μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον φροντίδας και είναι σε θέση να διαμορφώσουν αυτές τις ποιοτικές σχέσεις που τόσο απεγνωσμένα χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν" έγραψε η Δούκισσα, βάζοντας απλά το όνομά της. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο CNN, η Kate μίλησε για τη βασιλική περιοδεία: "Είναι φανταστικό, έχουμε δει πολλά από το Πακιστάν, μια τεράστια ποικιλία. Ήταν καταπληκτικό που είδα κάποια μέρη, αλλά και κάποιες από τις κοινοτικές δραστηριότητες όπως αυτή που ήταν πραγματικά ιδιαίτερη". "Υπάρχουν τόσες πολλές ευάλωτες γυναίκες εδώ, αλλά έχουν χρησιμοποιήσει πραγματικά τη θετική τους διάθεση και τη στήριξη που τους προσφέρει το Χωριό, για να υποστηρίξουν και να προστατεύσουν την επόμενη γενιά, τα παιδιά που φροντίζουν για να έχουν την καλύτερη δυνατή αρχή για τη μελλοντική τους ζωή" τόνισε η Δούκισσα του Cambridge.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ