Η Charlize Theron υπέφερε από το σύνδρομο του απατεώνα όσο δούλευε για το Bombshell

Η ηθοποιός ήταν επίσης και η παραγωγός της ταινίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Charlize Theron αποκάλυψε ότι υπέφερε από το σύνδρομο του απατεώνα ενώ εργαζόταν στη νέα της ταινία Bombshell, στην οποία ήταν επίσης και παραγωγός στην ταινία. Η ηθοποιός, που στην ταινία υποδύεται τη Megyn Kelly του Fox News και συμπρωταγωνιστεί με τις Nicole Kidman και Margot Robbie, εξήγησε ότι αμφέβαλλε αν ήταν το καλύτερο πρόσωπο για τη δουλειά. 

Κατά τη διάρκεια ενός Q&A που αφορούσε την ταινία, η Theron αποκάλυψε ότι ήταν "τρομοκρατημένη" που θα υποδυόταν ένα τόσο γνωστό πρόσωπο και ότι αισθανόταν πως "υπάρχει εκεί έξω κάποιος που θα το έκανε καλύτερα από μένα" όταν ήρθε η ώρα να δώσει στον εαυτό της τα credits της παραγωγής.

"Υπάρχει ένα κύμα εκεί έξω που το ξεχωρίζει. Δεν θέλω οι κόρες μου να το περάσουν (τη σεξουαλική παρενόχληση). Δεν θέλουμε οι αδερφές μας το περάσουν. Δεν θέλουμε οι μητέρες μας να το περάσουν. Θέλουμε απλά να πηγαίνουμε στη δουλειά και να αισθανόμαστε ασφαλείς. Η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία 20 γυναικών του δικτύου, συμπεριλαμβανομένης της Kelly, που κατηγόρησαν τον πρόεδρο του Fox News, Roger Allies, για σεξουαλική παρενόχληση το 2016, οδηγώντας τον τελικά να αποχωρήσει από τη θέση του.