Οι πιο καλοπληρωμένοι celebrities στο Instagram

Ένα post της Kendall Jenner αξίζει πολλά περισσότερα από της Kylie.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Christiano Ronaldo είναι ένας από τους πλουσιότερους ποδοσφαιριστές του κόσμου, όμως την ίδια στιγμή βρίσκεται και στη λίστα με τους πιο καλοπληρωμένους celebrities στο Instagram. Σύμφωνα με στατιστικά που δημοσιεύθηκαν στο Forbes (με πηγή το Buzz Bingo), εκτιμάται ότι ο παίκτης της Γιουβέντους κερδίζει 47.8 εκατομμύρια δολάρια για τα πληρωμένα posts που ανεβάζει στο κοινωνικό δίκτυο. 

Τρίτη στη λίστα, μετά τον Lionel Messi, έρχεται η Kendal Jenner με 15.9 εκατομμύρια δολάρια, αφήνοντας αρκετές θέσεις πίσω την αδερφή της Kylie. Ο David Beckham και η Selena Gomez βρίσκονται στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα μετά την Kendall. "Αν θέλετε να ανήκετε στους top 10 Instagram influencers θα πρέπει να είστε είτε ποδοσφαιριστής είτε μέλος της οικογένειας Jenner/Kardashian" σημειώνει ο Niall McCarthy που υπογράφει το σχετικό άρθρο. 

Με τους 187 εκατομμύρια followers στο Instagram και χάρη στη μεγάλη απήχησή του στο κοινό, οι εταιρείες είναι διατεθειμένους να καταβάλλουν σημαντικά χρηματικά ποσά προκειμένου να διαφημίσει ο Ronaldo τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έχει συνεργαστεί με brands όπως τα Clear Haircare και Nike Football και εκτιμάται ότι κάθε του post αξίζει περίπου 975 χιλιάδες δολάρια.  Για την Kendall Jenner πάλι, το κόστος ανέρχεται στα 611 χιλιάδες δολάρια.