Η Solange Knowles ανακοίνωσε το χωρισμό της με τον Alan Ferguson

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram, η Solange Knowles ανακοίνωσε ότι η ίδια και ο σύζυγός της, Alan Ferguson, αποφάσισαν να χωρίσουν. Η τραγουδίστρια, η οποία παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη μουσικών video πριν από πέντε χρόνια, εξήγησε μέσα από την ανάρτησή της τον λόγο του χωρισμού τους.

Η Solange Knowles ανακοίνωσε το χωρισμό της με τον Alan Ferguson

"Τα τελευταία δύο χρόνια μου έφεραν περισσότερη σωματική και πνευματική μετάβαση και εξέλιξη από ποτέ. Το σώμα μου με άφησε χωρίς άλλη επιλογή παρά να ακούω και να μένω ήρεμη, και μέσα σε εκείνη την γαλήνη αρχίζω το ταξίδι μου να αντιμετωπίζω τον χειρότερο εχθρό μου, τον φόβο". 

"Πριν 11 χρόνια συνάντησα έναν φανταστικό άνθρωπο που άλλαξε κάθε ύπαρξη της ζωής μου. Νωρίτερα αυτόν τον χρόνο, χωρίσαμε και πήραμε διαφορετικούς δρόμους (και αυτό δεν αφορά κανέναν). Θεωρώ απαραίτητο να προστατεύσω την ιερότητα της προσωπικής μου αλήθειας και να τη ζήσω στο έπακρο όπως κάνω και θα συνεχίσω να κάνω τόσο καιρό" έγραψε η Knowles, εξηγώντας ότι παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε μπροστά στον φακό και με την προσοχή του κόσμου, προσπαθούσε πάντα να "ζήσει την αλήθεια της".

Η Knowles και ο Ferguson παντρεύτηκαν σε μια κομψή τελετή στη Νέα Ορλεάνη το Νοέμβριο του 2014, όπου έφτασαν μαζί με ίδια ποδήλατα.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ