Καμία δεν φορά τις statement μπότες όπως η Katie Holmes

These boots are made for showing.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το ασημί και το zebra print δεν είναι ο πρώτος συνδυασμός που έρχεται στο μυαλό μιας γυναίκας όταν πρόκειται για φθινοπωρινή μόδα. Η Katie Holmes όμως συνδύασε το ασημί φόρεμά της με animal print μπότες αποδεικνύοντας πως μπορεί να λειτουργήσει και μάλιστα πολύ καλά. 

Καμία δεν φορά τις statement μπότες όπως η Katie Holmes

Η Katie Holmes φωτογραφήθηκε πρόσφατα στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας ένα μακρύ σατέν ασημί φόρεμα με μακριά μανίκια του fashion brand Philosophy di Lorenzo Serafini. To ψηλό σκίσιμό του επέτρεπε στις zebra statement μπότες της να φανούν και να τραβήξουν πάνω της τα φλας των φωτογράφων. 

Καθώς η θερμοκρασία έχει πέσει σημαντικά αυτήν την εποχή στη Νέα Υόρκη, η Katie συνδύασε το ασημί φόρεμά της με ένα μακρύ μαύρο παλτό για να παραμείνει ζεστή. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα πραγματικά εντυπωσιακό μακιγιάζ, το οποίο αποτελείτο από μοβ σκιές και έντονες μαύρες βλεφαρίδες.

Παρόλο που όλα τα κομμάτια του συνόλου της έμοιαζαν αταίριαστα, για κάποιο περίεργο λόγο συνέθεταν το τέλειο fashion forward outfit. Κάπως έτσι η Katie Holmes αναδείχθηκε για μια ακόμα φορά fashion icon. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ