Η Kristen Bell θα διηγηθεί ξανά τις ιστορίες του Gossip Girl

Επιστρέφει η χαρακτηριστική φωνή στο reboot της σειράς.

Το Gossip Girl επιστρέφει ξανά στις οθόνες μας και δεν θα μπορούσε να λείπει η χαρακτηριστική φωνή του. Η Kristen Bell, η ηθοποιός που εκτελούσε χρέη αφηγήτριας σε κάθε επεισόδιο από το 2007 έως το 2012, επιστρέφει στον ανώνυμο χαρακτήρα που εξιστορούσε τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών - Hello, Upper East Siders. 

Το δημοφιλές teen drama, με τους Blake Lively, Leighton Meester, Ed Westwick και Penn Badgley, ακολουθούσε τις ζωές των πλούσιων παιδιών του Upper East Side στο Μανχάταν. Η σειρά έμεινε γνωστή για τη φανταχτερή μόδα και το πολυτελές lifestyle που παρουσίαζε - την εποχή που προβαλλόταν η σειρά, οι New York Times την είχαν περιγράψει ως "τη μεγαλύτερη επιρροή στο πώς ξοδεύουν οι νέες γυναίκες". 

Η Kristen Bell θα διηγηθεί ξανά τις ιστορίες του Gossip Girl

Η σειρά εκτοξεύθηκε στην κορυφή και ήταν ένα πραγματικό hit για το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο The CW, με τους χορηγούς να πληρώνουν μόνο το 2007, περίπου 22 εκατομμύρια λίρες για διαφημίσεις. Το remake, το οποίο υπογράφει ο Josh Safran, θα κυκλοφορήσει από το HBO Max.

"Η Kristen Bell ήταν και θα είναι η φωνή του Gossip Girl", ανέφεραν οι παραγωγοί σε δήλωσή τους, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. Παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός εκτελούσε χρέη αφηγήτριας σε κάθε επεισόδιο για όσα χρόνια διήρκεσε η σειρά, δεν εμφανίστηκε ποτέ στην οθόνη - εκτός από ένα σύντομο cameo στο φινάλε, όπου υποδύθηκε τον εαυτό της.

Η νέα εκδοχή του Gossip Girl ακολουθεί μια νέα γενιά εφήβων σε ιδιωτικά σχολεία της Νέας Υόρκης, εστιάζοντας στην εξέλιξη των κοινωνικών μέσων όλα αυτά τα χρόνια. Η σειρά θα ξεκινήσει αρχικά με 10 επεισόδια. Το original Gossip Girl προβλήθηκε για 6 σεζόν με 120 επεισόδια. 

XOXO, Gossip Girl