Τέλος το shopping για την Jane Fonda

H ηθοποιός και ακτιβίστρια δήλωσε ότι δεν θα αγοράσει τίποτα από εδώ και στο εξής.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Jane Fonda σταματάει το shopping. 

Σε ένα podcast του BAZAAR.com, η Fonda μίλησε στην ακτιβίστρια Peggy Shepard για την ανάγκη να μειωθεί ο υπερκαταναλωτισμός, στο όνομα της διάσωσης του πλανήτη, που απειλείται από τα απόβλητα και την κλιματική αλλαγή. 

Η ηθοποιός, που μάλιστα συνελήφθη τον Οκτώβριο έξω από το Καπιτώλιο, έχει φωτογραφηθεί να ηγείται διαμαρτυριών για την κλιματική αλλαγή φορώντας αυτό το κόκκινο παλτό. 

Τέλος το shopping για την Jane Fonda

"Αυτό το παλτό το αγόρασα στις εκπτώσεις. Είπα ότι θα ήταν το τελευταίο ρούχο που αγοράζω. Συγγνώμη Saks" είπε σε event, στο οποίο σπόνσορες ήταν οι Saks Fifth Avenue και Amerixan Express. "Πρέπει να σταματήσουμε τον υπερκαταναλωτισμό" συνέχισε. "Μάλλον δεν είναι το σωστό μέρος για να το πω αυτό, αλλά πρέπει να το κάνω. Ήταν πολύ περίεργο να περνάω από το Saks για να έρθω εδώ και να ξέρω ότι δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα."

Η Fonda σκοπεύει να συνεχίσει τις Fire Drill Fridays, κάθε Παρασκευή μέχρι το τέλος του χρόνου, σε μια προσπάθεια να αναγκάσει τους νομοθέτες των ΗΠΑ να πάρουν μέτρα που θα σταματήσουν στο μέλλον την κλιματική αλλαγή. Στην προσπάθειά της συμμετέχουν και άλλοι celebrities, όπως η Catherine Keener. 

"Έχουμε περάσει πάνω από 40 χρόνια γράφοντας λόγους και βιβλία λαμβάνοντας υπόψιν αυτά που λένε οι επιστήμονες. Έχουμε κάνει πορείες, έχουμε κάνει διάλογο, έχουμε φερθεί με ευγένεια, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό" είπε στο Podcast. "Τώρα έχουμε μόνο 11 χρόνια στη διάθεσή μας οπότε πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, να διαμαρτυρηθούμε πιο σκληρά και να ρισκάρουμε ακόμα και να συλληφθούμε λόγω της ανυπακοής μας."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ