45 πράγματα για τον Leonardo DiCaprio που μόλις έκλεισε τα 45

Χρόνια πολλά Leo!

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στις 11 Νοεμβρίου του 1974 γεννήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της σύγχρονης γενιάς του Χόλιγουντ και ένας από τους πιο ωραίους τύπους της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Ο Leonardo DiCaprio σβήνει σήμερα 45 κεράκια στη γενέθλια τούρτα του και ακολουθεί ένα Esquire trivia εξαιρετικά αφιερωμένο στον απίστευτο αυτό τύπο.

1. Το πλήρες ονοματεπώνυμό του είναι Leonardo Wilhelm DiCaprio.

2. Ονομάστηκε Leonardo, γιατί την πρώτη φορά που ένιωσε η εγκυμονούσα μητέρα του κίνηση στην κοιλιά της ήταν ενώ θαύμαζε ένα πίνακα του Leonardo da Vinci σε μουσείο της Φλωρεντίας.

3. Η μητέρα του, Irmelin Indenbirken γεννήθηκε στη Γερμανία. Ο πατέρας του, George DiCaprio είναι μισός Βαυαρός και μισός Ιταλός.

4. Οι γονείς του γνωρίστηκαν όταν φοιτούσαν στο κολέγιο και στη συνέχεια μετακόμισαν στο Λος Άντζελες Χώρισαν ένα χρόνο μετά τη γέννησή του και ο DiCaprio έζησε τον περισσότερο καιρό με τη μητέρα του. Μαζί με τη μητέρα του έζησαν σε αρκετές γειτονιές του Λος Άντζελες και η ίδια έκανε πολλές δουλειές για να συντηρηθούν.

5. Ποτέ δεν του άρεσε το σχολείο και η υποκριτική ήταν μία διέξοδος για εκείνον στην εφηβεία.

45 πράγματα για τον Leonardo DiCaprio που μόλις έκλεισε τα 45

6. Ο πρώτος κινηματογραφικός του ρόλος ήταν στα 17 του χρόνια στο θρίλερ Critters 3 (1991) και όχι στο "Αγεφύρωτες Σχέσεις" (1993), όπως πολλοί νομίζουν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο esquire.com.gr