Η Emilia Clarke θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα James Bond

Και γι' αυτό αυτοπροτάθηκε για τον ρόλο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα βιογραφικά που καταφθάνουν στο γραφείο της Barbara Broccoli είναι αμέτρητα, το ίδιο και οι προτάσεις που δέχεται τον τελευταίο καιρό από διάφορες πλευρές. Κάτι απολύτως λογικό αν αντιληφθεί πως ένας εκ των πιο πολυπόθητων ρόλων της κινηματογραφικής ιστορίας σύντομα θα αναζητήσει καινούριο πρόσωπο. Μετά το επερχόμενο No Time to Die και το κύκνειο άσμα του Daniel Craig ως 007, το franchise είναι δεδομένο πως θα αλλάξει κάποιες παγιωμένες αρχές. Μία από τις πιο ριζοσπαστικές προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι αποτελεί το ενδεχόμενο η επόμενη κινηματογραφική εκδοχή του απόλυτου μυστικού πράκτορα να είναι γένους θηλυκού. 

"Παρακολουθούμε άντρες στον ρόλο εδώ και 40 χρόνια, κάντε άκρη επιτέλους και βάλτε μία γυναίκα να τον υποδυθεί. Νομίζω ότι θα είναι εκπληκτικό. Αλλά πιστεύω ότι δύσκολα θα γίνει πραγματικότητα κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον" είχε τονίσει πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή του ο Pierce Brosnan.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές και σημαντικές γυναίκες του Χόλιγουντ. Η Emilia Clarke είναι μία από αυτές. "Αν θα ήθελα να παίξω τον James Bond; Εννοείται πως ναι. Σίγουρα. Είναι από εκείνα τα franchises που θα είναι πάντοτε cool" ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις της στο περιοδικό Empire η 33χρονη Αγγλίδα ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως "ακόμη κι αν υποδυθείς τον χειρότερο Bond της ιστορίας, θα είσαι πάντοτε μέρος του μύθου και αυτό είναι πραγματικά μοναδικό".

Διαβάστε τη συνέχεια στο esquire.com.gr