Γιατί απαγορεύτηκε η νέα ταινία της JLo;

Το Hustlers κρίθηκε ακατάλληλο στη Μαλαισία

Αυτή είναι η εβδομάδα της JLo και όχι αδίκως. Μετά τη θρυλική εμφάνισή της στο show του Versace στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο, η λατίνα σταρ απασχόλησε ξανά τα μίντια με τη νέα της ταινία, Hustlers, καθώς απαγορεύτηκε η προβολή της στη Μαλαισία για "υπερβολικά άσεμνο περιεχόμενο". 

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Constance Wu, Julia Stiles, Lizzo και Cardi B ακολουθεί μία παρέα γυναικών που εργάζονται ως strippers και κλέβουν τις πιστωτικές κάρτες των πελατών τους που βρίσκονται υπό την επήρεια ουσιών και αλκοόλ. Ωστόσο, εξαιτίας των γυμνών σκηνών και της χρήσης ουσιών, η ταινία κρίθηκε ακατάλληλη για δημόσια προβολή, όπως επιβεβαίωσε η Square Box Pictures, η εταιρία που είναι υπεύθυνη για τη διανομή στη Μαλαισία.  

Βασισμένη σε αληθινή ιστορία που αποκαλύφθηκε σε ένα τεύχος του περιοδικού New York Magazine το 2015, η ταινία έλαβε ουδέτερα σχόλια, αλλά δε φαίνεται να ευχαρίστησε μία από τις γυναίκες στις οποίες βασίζεται. Η Samantha Barbash, η οποία ενέπνευσε τον χαρακτήρα της Jennifer Lopez, Ramona Vega, τόνισε ότι υπάρχουν ανακρίβειες στην ταινία και ότι αρνήθηκε να πουλήσει τα δικαιώματα της ταινίας λόγω του ποσού που της προσφέρθηκε.Παρόλα αυτά, η ίδια τόνισε ότι εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση της JLo.