Ένα φόρεμα ήταν τόσο μικρό που ακόμα και η Kim Kardashian αποφάσισε να μην το φορέσει τελικά

Προφανώς ήταν πραγματικά στενό μιας και η reality star δεν διστάζει να εμφανιστεί με naked looks σχεδόν ποτέ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πάνω στην ώρα για το Σαββατοκύριακο, η Kim Kardashian μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πιο πρόσφατο naked look της, το οποίο φυσικά δεν απογοήτευσε. 

Ποζάροντας με ένα εντυπωσιακό, μάξι, glittery Versace φόρεμα, η Kim έμοιαζε με πραγματική Hollywood star. Παρόλα αυτά η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία μαρτυρά ότι μάλλον το εν λόγω look δεν είναι η ιδανική επιλογή: " Πόσο ωραίο θα ήταν αυτό το @versace φόρεμα αν μου έκανε 😭."

Μάλλον λοιπόν η Kim δεν πρόκειται να φορέσει κάπου αυτό το φόρεμα. Η reality star είναι μεγάλη fan του οίκου Versace. Πρόσφατα στα E! People's Choice Awards φόρεσε ένα snakeskin φόρεμα με την υπογραφή του Versace, το οποίο ήταν επίσης πολύ στενό. 

Ένα φόρεμα ήταν τόσο μικρό που ακόμα και η Kim Kardashian αποφάσισε να μην το φορέσει τελικά

Η ιδρύτρια της εταιρείας KKW Fragrance ήταν η πρώτη Kardashian που μίλησε ανοιχτά για την απόφαση της Kylie να πουλήσει την Kylie Cosmetics για 600 εκατομμύρια δολάρια. Σε συνέντευξη που έδωσε στο Entertainment Tonight είπε πως "το ότι στα 20 της έχτισε μία ολόκληρη εταιρεία από κάτι για το οποίο ένιωθε ανασφάλεια, το ότι βρήκε μέσα από αυτό την αυτοπεποίθησή της, το ότι τελικά παρουσίασε ένα καταπληκτικό προϊόν και έμεινε πιστή στον εαυτό της κάνοντας αυτό που αγαπάει πραγματικά, με κάνει πολύ περήφανη για εκείνη."