Η Slick Woods αποκάλυψε ότι κάνει χημειοθεραπείες

Το supermodel πάσχει από μελάνωμα στο τρίτο στάδιο και παλεύει για τη ζωή της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

To supermodel Slick Woods ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι αυτή την περίοδο θα κάνει χημειοθεραπείες καθώς έχει μελάνωμα στο τρίτο στάδιο. Παρόλα αυτά ζήτησε από τους fans της να μην της φέρονται σαν να είναι θύμα. 

Η Woods έκανε γνωστό το γεγονός ότι κάνει χημειοθεραπείες ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τους φίλους της, στην οποία χορεύουν γράφοντας από κάτω "Πώς νιώθω για τη χημειοθεραπεία. Κουράγιο σε όλους όσους περνούν το ίδιο. #atleastimalreadybald". 

Λίγο αργότερα μοιράστηκε ακόμα μια εικόνα του γιού της αυτή τη φορά, στην οποία ο μικρός έχει ένα κάπως δυσαρεστημένο ύφος. Αυτό το στιγμιότυπο συνόδευσε με τη λεζάντα "σταματήστε να μου φέρεστε σαν να είμαι θύμα".

Μετά και από αυτή την ανάρτηση ανέβασε ακόμα μία δική της φωτογραφία από το show της Rihanna Savage X Fenty, που είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. "Η Gia χωρίς τα φάρμακα #justcrazy "που πάνε όλοι όταν πρέπει να φύγουν" νομίζω σας είπα να μη μου φέρεστε σαν να είμαι θύμα" έγραψε αυτή τη φορά. 

Το Shade Room επιβεβαίωσε ότι η Woods κάνει χημειοθεραπείες καθώς αντιμετωπίζει μελάνωμα στο τρίτο στάδιο. Στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram μοιράστηκε μια εικόνα "Μας λέει αποκλειστικά ότι πάσχει μελάνωμα, που εξαπλώνεται. Λέει ότι παλεύει για τη ζωή της. Σ' αυτή τη φάση συνεχίζουμε να προσευχόμαστε για την υγεία της και ελπίζουμε ότι θα το νικήσει. Η καλή της διάθεση και η θέλησ΄η της να γ΄ινει καλά, της δίνουν μεγάλη δύναμη και σίγουρα δεν είναι μόνη της σ' αυτή τη μάχη καθώς δέχεται πολύ μεγάλη αγάπη από τους φίλους και τους fans της σε όλο τον κόσμο. Συνέχισε να πολεμάς Slick!".