Η Reese Witherspoon και η κόρη της μοιάζουν με δίδυμες

Οι δυο τους τράβηξαν την πιο γλυκιά selfie.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η κόρη της Reese Witherspoon, Ava Elizabeth Phillippe, είναι πιστή αντιγραφή της μητέρας της και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα στη selfie που τράβηξαν οι δυο τους ενώ απολάμβαναν το γεύμα τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Μεσημεριανό με το κορίτσι μου", έγραψε η Reese στη λεζάντα της φωτογραφίας, που ανέβασε στο Instagram. Πολλοί celebrities παρατήρησαν την ομοιότητα των δύο γυναικών και φυσικά τη σχολίασαν από κάτω. "Δίδυμες", έγραψε η Kacey Musgraves. "Ποιος είναι ποιος;😍😍,", σχολίασε η Krista Smith.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, η Witherspoon ανέβασε στο Instagram μια throwback φωτογραφία της από τα '90s, τότε που ήταν καστανή. Σε αυτή τη φωτογραφία η Reese είναι ξεκάθαρα ολόιδια με την κόρη της τώρα.

"Η υποκριτική είναι ακόμα η βασική μου ικανότητα. Αλλά η μεγαλύτερη προτεραιότητά μου είναι να φροντίζω τα παιδιά μου. Μεγαλώνουν τώρα - η κόρη μου είναι στο κολέγιο, ο μεγαλύτερος γιος μου είναι στο γυμνάσιο και ο μικρότερος μου είναι στην πρώτη τάξη - γι 'αυτό έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο από ό, τι στο παρελθόν. Προσπαθώ να πηγαίνω στο σπίτι για δείπνο τουλάχιστον τέσσερις νύχτες την εβδομάδα.", είπε μιλώντας για τα παιδιά της σε συνέντευξή της σαν cover star στο τεύχος Οκτωβρίου του αμερικάνικου Harper's Bazaar.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ