Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Kate Beckinsale με το μαγιό της

Κανένας χειμώνας στο Instagram για τη 46χρονη ηθοποιό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Beckinsale εντυπωσιάζει συχνά με το στυλ της, όμως τα πρόσφατα Instagram posts της δίνουν έμπνευση για ατελείωτο καλοκαίρι μέσα στον χειμώνα. Παρόλο που μόλις μπήκε ο Δεκέμβριος και το 2019 πλησιάζει στο τέλος του, η 46χρονη ηθοποιός τόλμησε να φορέσει τα πιο hot bikini της και να ποζάρει στην παραλία. 

"Out of office" έγραψε η Beckinsale στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε, ενώ μοιράστηκε και δεύτερη, όπου πόζαρε δίπλα στον Jonathan Voluck, γράφοντας: "Μερικές φορές ανταλλάζουμε speedos".

Ακολούθησε ακόμα μία εμφάνιση με μπικίνι με λεοπάρ bandeau με ένα χιουμοριστικό caption: "Τι μας κάνει ανθρώπους; Η αντιμετώπιση της θνησιμότητας, η αμφισβήτηση της προέλευσή μας μέσω της φιλοσοφίας, της θρησκείας και της επιστήμης. Και το γεγονός ότι αν φορέσουμε άσπρο μπικίνι, μέσα σε μία ώρα θα έχουμε καθίσει σίγουρα πάνω σε παγωτό σοκολάτα".

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2016 στο The Graham Norton Show, η Beckinsale αποκάλυψε ότι ο σκηνοθέτης Michael Bay την είχε προσβάλει για την εμφάνισή της, κατά τη διάρκεια της ταινίας Pearl Harbor. "Νομίζω ότι ήταν μπερδεμένος γιατί το στήθος μου δεν ήταν μεγαλύτερο από το κεφάλι μου και δεν ήμουν ξανθιά. Είχα μόλις γεννήσει την κόρη μου και είχα χάσει βάρος, αλλά μου είπαν ότι αν έπαιρνα τον ρόλο, θα έπρεπε να γυμναστώ και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο για μια νοσοκόμα της δεκαετίας του '40" εξήγησε η ηθοποιός.