Η Beyoncé μιλά για τις αποβολές της πριν αποκτήσει παιδιά

"Αφού είχα μια δύσκολη εγκυμοσύνη, έκανα ένα χρόνο διάλειμμα για να εστιάσω στην υγεία μου".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί να είναι η πιο διάσημη pop star και performer του κόσμου, ωστόσο ο ορισμός της επιτυχίας για εκείνη έχει αλλάξει ριζικά απ' όταν έγινε μητέρα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Beyoncé μίλησε ανοικτά για το πώς βιώνει τη μητρότητα και το ταξίδι της προς την αυτοπραγμάτωση. Όταν ρωτήθηκε αν απογοητεύτηκε που τα άλμπουμ της Lemonade και Homecoming δεν γνώρισαν σπουδαία αναγνώριση στα βραβεία, εκείνη απάντησε: "Ξεκίνησα να ψάχνω για το πιο βαθύ νόημα της ζωής για να μου διδάξω μαθήματα που δεν ήξερα ότι χρειαζόμουν. Η επιτυχία μοιάζει διαφορετική στα μάτια μου τώρα. Έμαθα ότι όλος ο πόνος και η απώλεια είναι στην πραγματικότητα δώρα", εξήγησε. 

"Αφού είχα μια δύσκολη εγκυμοσύνη, έκανα ένα χρόνο διάλειμμα για να εστιάσω στην υγεία μου", αποκάλυψε. "Το ότι είχα αποβολές μού έμαθε ότι έπρεπε να είμαι μητέρα προς τον εαυτό μου πρώτα πριν μπορέσω να γίνω μητέρα κάποιου άλλου", είπε. "Ύστερα έκανα την Blue, και η αναζήτηση του σκοπού μου έγινε ακόμα πιο βαθιά. Πέθανα και ξαναγεννήθηκα στη σχέση μου και η αναζήτηση του εαυτού μου έγινε ακόμα πιο δυνατή. Είναι δύσκολο για εμένα να πάω προς τα πίσω. Το να είμαι το "νούμερο ένα" δεν ήταν πια η προτεραιότητά μου. Η πραγματική μου νίκη είναι η δημιουργία τέχνης και μιας κληρονομιάς που θα ζήσει πολύ πιο μετά από εμένα. Αυτό με γεμίζει πραγματικά", είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ