Το νέο επαγγελματικό βήμα της Jennifer Lopez

Η Λατίνα star επιβεβαιώνει τις φήμες για την κυκλοφορία της δικής της σειράς ομορφιάς

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πολλές είναι οι celebrities που έχουν καλλιεργήσει ένα signature beauty look, όμως λίγες έχουν καταφέρει να λατρεύονται παγκοσμίως για τη λαμπερή τους επιδερμίδας, όπως η Jennifer Lopez - που η λάμψη της είναι γνωστή και ως JLo Glow.

Ζηλεύουμε τη λαμπερή επιδερμίδα της star από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο της single στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και τώρα, σε ηλικία 51 ετών, είναι ξεκάθαρα ένα beauty icon. Έτσι, όταν η Lopez άφησε να εννοηθεί ότι θα κυκλοφορήσει τη δική της σειρά ομορφιάς, νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, (οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό, αλλά ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν), δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή.

Η star τροφοδότησε τις φήμες με μια απλή (αλλά ως συνήθως άψογη) selfie στο Instagram, με τίτλο: "Sunset glow ... # Το JLoBeauty έρχεται σύντομα."

Το brand Lopez δεν αποτελεί το ντεμπούτο της στη βιομηχανία της ομορφιάς, καθώς η Λατίνα star διατηρεί μια σειρά μακιγιάζ σε συνεργασία με την Inglot από το 2018 και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για να πετύχετε το glamour look της. 

Ελάχιστα είναι γνωστά για την επικείμενη κυκλοφορία - πιθανώς η σειρά να ονομάζεται Jlo Beauty - αλλά οι fans ελπίζουν ότι η beauty collection θα δώσει όλα τα εφόδια για να αναδημιουργήσουν επιτέλους αυτή τη διάσημη λάμψη. Τα highlighters, skin perfectors και bronzing powders θα αποτελούσαν την ιδανική αρχή, χωρίς να θέλουμε να αποκλείσουμε και μερικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που φωτίζουν το δέρμα. Εν τω μεταξύ, περιμένουμε υπομονετικά τη Lopez να αποκαλύψει περισσότερα.