Η εντυπωσιακή Jennifer Lopez με αστραφτερό naked dress στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός έδωσε τον καλύτερο της εαυτό - και προφίλ - στο κόκκινο χαλί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για τη Jennifer Lopez το κόκκινο χαλί αποτελεί "καθημερινότητα", αφού η τραγουδίστρια και ηθοποιός είναι καλεσμένη στις μεγαλύτερες celebrity διοργανώσεις. Ωστόσο, αυτή τη φορά ήταν η πρωταγωνίστρια της βραδιάς, δεδομένου ότι παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της νέας της ταινίας "Shotgun Wedding" που θα προβληθεί στην πλατφόρμα του Prime Video. 

Η ηθοποιός για ακόμη μία φορά έβαλε τα δυνατά της για να εντυπωσιάσει επιλέγοντας μια δημιουργία που θα μονοπωλούσε τα φωτογραφικά κλικ και τις συζητήσεις της βραδιάς.

Η εντυπωσιακή Jennifer Lopez με αστραφτερό naked dress στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Ειδικότερα, η Lopez επέλεξε ένα naked dress από τον οίκο Valentino και τη συλλογή Φθινόπωρο '22 , το οποίο περιελάμβανε δεκάδες αστραφτερά κρύσταλλα και παγέτες, ενώ από μέσα φαινόταν πως φορούσε ένα κορμάκι στο χρώμα του δέρματος και έναν κίτρινο φιόγκο που ήταν το statement στοιχείο της εμφάνισής της. Παράλληλα, κράτησε ένα clutch από Tyler Ellis στην απόχρωση του φιόγκου για να κάνει το τέλειο pairing. 

Jennifer Lopez

Σε ό,τι αφορά τα μαλλιά της, η ίδια δεν ήθελε να πραγματοποιήσει ένα extravagant αποτέλεσμα, γι' αυτό προτίμησε να ταιριάξει το φόρεμά της με έναν καλοχτενισμένο slick κότσο, που δεν τράβαγε την προσοχή από την εντυπωσιακή δημιουργία. Το μακιγιάζ της πάλι ήταν όπως πάντα επικεντρωμένο στην τέλεια επιδερμίδα και τη διάσημη JLo λάμψη με ηλιοκαμένη όψη, nude χείλη και σαγηνευτικά μάτια. 

Jennifer Lopez

Ειδικότερα, η JLo φωτογραφήθηκε μόνη της αλλά και με τον συμπρωταγωνιστή της, Josh Duhamel μπροστά από τις κάμερες και το backdrop της ταινίας, χωρίς να δούμε τον σύζυγό της, Ben Affleck. Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έκανε εμφάνιση στο after party της πρεμιέρας, στηρίζοντας για ακόμη μία φορά την αγαπημένη του - η οποία να σημειωθεί ότι έκανε αλλαγή του outfit της, επιλέγοντας για το πάρτι ένα mini φόρεμα.

Jennifer Lopez - Ben Affleck

Η ταινία Shotgun Wedding θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιανουαρίου στην πλατφόρμα του Prime Video με τους πρωταγωνιστές να έχουν ξεκινήσει για τα καλά την προώθηση, πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε γνωστές εκπομπές της αμερικανικής τηλεόρασης. 

Διαβάστε Επίσης