X

Pretty in 'Hot' Pink | Η Helen Mirren επισκίασε τις συμπρωταγωνίστριές της στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας στο Λονδίνο

Η διάσημη σταρ δεν μπορούσε να αντισταθεί στη Barbiecore τάση.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες η Helen Mirren στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας "Shazam! Fury Of The Gods" στο Λονδίνο, συγκεντρώνοντας τα φωτογραφικά κλικ.

Οι συντελεστές του φιλμ εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί του Cineworld Cinema στη Leicester Square, με τη Mirren να κλέβει τις εντυπώσεις με το τολμηρό outfit που επέλεξε για την περίσταση. Με έξτρα δόσεις glamour, η ηθοποιός εμφανίστηκε με μία μεγαλοπρεπή κάπα με έναν εντυπωσιακό φιόγκο στο απόλυτο χρώμα της σεζόν, απογειώνοντας τη Barbiecore τάση. Από μέσα φαινόταν πως η Mirren προτίμησε να φορέσει κάτι απλό, ολοκληρώνοντας το λουκ με ένα ολόσωμο μαύρο catsuit. Όσο για τα μαλλιά της, η ηθοποιός επέλεξε ένα top knot μαζεύοντας τα μακριά μαλλιά της, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε ήπιους τόνους.

Αναμφίβολα, η 77χρονη ηθοποιός επισκίασε τις συμπρωταγωνίστριές της, Rachel Zegler και Lucy Liu, οι οποίες είχαν επίσης επιλέξει stylish δημιουργίες για την πρεμιέρα, ωστόσο η Mirren ήταν η αποκάλυψη της βραδιάς.

Αλλά δεν ήταν η μόνη φανταστική εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Λονδίνο, αφού την προηγούμενη ημέρα είχε δώσει το παρών στο photocall με ένα σικ μακρύ tweed παλτό-φόρεμα, ενώ από μέσα φαινόταν πως το είχε συνδυάσει με ένα ζιβάγκο. Το στιλ της ολοκλήρωσαν ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα γάντια και ασορτί μπότες. Η ηθοποιός έχει πραγματοποιήσει ένα σερί stylish εμφανίσεων, καταλαβαίνοντας πως έχουμε πολλές ακόμη να δούμε.

Διαβάστε Επίσης