Η Helen Mirren έφερε νωρίτερα την άνοιξη με ένα εντυπωσιακό Dolce & Gabbana φόρεμα

Η διάσημη σταρ φωτογραφήθηκε στη Ρώμη για την προώθηση της νέας της ταινίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την τελευταία περίοδο η Helen Mirren είναι πιο πολυάσχολη από ποτέ, καθώς πέρα από τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε για τη νέα της ταινία που υποδύεται την πολιτικό Golda Meir, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Ρώμη για την προώθηση της ταινίας "Shazam! Fury Of The Gods", στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η 77χρονη ηθοποιός έδωσε το παρών στο event που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Palazzo Manfredi και πόζαρε στον φακό των φωτογράφων μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της, Lucy Liu και Rachel Zegler. Ωστόσο, εκείνο που τράβηξε τα βλέμματα ήταν το ανοιξιάτικο φόρεμά της από τον οίκο Dolce & Gabbana που αναμφίβολα έφερε την άνοιξη νωρίτερα. 

Η ηθοποιός συνδύασε το ζωντανό ροζ φόρεμα με τα λουλούδια και το χαριτωμένο κουνελάκι με ένα μακρύ μπεζ σακάκι και μαύρα ψηλά τακούνια. Από το τελικό αποτέλεσμα δεν απουσίαζε το σήμα κατατεθέν της, η στέκα που συχνά ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της, αλλά και τα statement τυρκουάζ σκουλαρίκια. 

Πρόσφατα, η ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως για την ταινία Shazam! Fury of the Gods πραγματοποίησε μόνο της τα περισσότερα σταντ χωρίς κασκαντέρ, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα από τα δάχτυλά της. Με χιούμορ η ίδια ανέφερε πως ήταν απόλυτα γενναία και δεν παραπονέθηκε για το ατύχημα, επειδή ήθελε να γίνει μία πραγματική κασκαντέρ. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός εκφράζει την επιθυμία της να παίξει σε ταινίες δράσης, αφού αρκετά χρόνια πριν είχε παρακαλέσει τον Vin Diesel να συμμετέχει στις ταινίες Fast & Furious, γεγονός που πραγματοποιήθηκε, με την ηθοποιό να θεωρείται επίτιμο μέλος της κινηματογραφικής αυτής οικογένειας. 

Διαβάστε Επίσης