Η Helen Mirren παρέδωσε μαθήματα στιλ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου

Η διάσημη ηθοποιός λάνσαρε το ανανεωμένο hair look της στο κόκκινο χαλί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Helen Mirren πραγματοποίησε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις για τη νέα χρονιά, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της ταινίας, Golda, στο 73o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου. 

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μία θεατρική τύπου off shoulder μαύρη δημιουργία του οίκου Vivienne Westwood - ίσως για να αποτίνει φόρο τιμής στη σχεδιάστρια που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες. Εκείνο που τράβηξε τα βλέμματα ήταν τα μακριά της μαλλιά, για τα οποία απαρνήθηκε το χαρακτηριστικό της καρέ. Θα λέγαμε πως η συνολική εμφάνιση ήταν αριστουργηματική, απολύτως κατάλληλη για την περίσταση. 

Η Helen Mirren παρέδωσε μαθήματα στιλ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου

Στη νέα της ταινία η Helen Mirren υποδύεται την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό Golda Meir του Ισραήλ, η οποία έλαβε κάποιες δύσκολες αποφάσεις κατά τη διάρκεια του Πολέμου του Γιομ Κιπούρ, που προξένησε πολλές απώλειες. "Η Golda Meir ήταν καταπληκτική, αδιάλλακτη και δυναμική αρχηγός. Είναι μια σπουδαία πρόκληση να την υποδυθώ στην πιο δύσκολη στιγμή της συναρπαστικής ζωής της. Ελπίζω να τη βγάλω ασπροπρόσωπη", δήλωσε η ηθοποιός.

Ωστόσο, η ταινία δεν έχει λάβει θετική ανταπόκριση στα social media, αφού τα σχόλια αναφέρουν πως η ταινία είναι φασιστική, άρρωστη και χωρίς γούστο. Μάλιστα, ένας χρήστης του Twitter έγραψε πως: "πόσο άρρωστο να κάνεις μία βιογραφική ταινία για την εγκληματία Golda Meir και ναι καμία έκπληξη ότι η ρατσίστρια Helen Mirren είναι χαρούμενη να υποδυθεί την απόλυτα παραποιημένη βερσιόν ενός αηδιαστικού ατόμου". 

Διαβάστε Επίσης