Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Jennifer Lopez είναι το απόλυτο #redcarpetgoals

Και μάλιστα δεν το φόρεσε για να συνοδεύσει τον Alex Rodriguez.

Μπορεί η Jennifer Lopez να είναι αρραβωνιασμένη με τον Alex Rodriguez, όμως πριν από μερικές μέρες φωτογραφήθηκε στο πλευρό του Owen Wilson φορώντας ένα πολύ εντυπωσιακό και αποκαλυπτικό φόρεμα. Οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας Marry Me. 

Oι fans του ζευγαριού Lopez-Rodriguez δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν, καθώς η κοινή εμφάνιση της JLo με τον Wilson έχει να κάνει με την τελευταία σκηνή της ταινίας της star, όπου στην τελευταία σκηνή εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί μαζί με τον Owen Wilson, στο Μανχάταν. 

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Jennifer Lopez είναι το απόλυτο #redcarpetgoals

Για ακόμα μία φορά βέβαια την παράσταση έκλεψε η λατίνα celebrity η οποία φόρεσε μία σέξι custom δημιουργία του Michael Costello με έναν ώμο, η οποία ήταν διακοσμημένη με παγιέτες και είχε ένα πολύ μεγάλο side slit, που αποκάλυπτε τα πόδια της. 

Jlo Owen Wilson

Σύμφωνα με το IMDb, η ταινία Mary Me θα κυκλοφορήσει το 2020 και έχει να κάνει με την ιστορία μιας pop superstar που αφήνει ο αρραβωνιαστικός της λίγο πριν το γάμο τους στο Madison Square Garden και έτσι παντρεύεται έναν τυχαίο από το πλήθος. Μάλλον λοιπόν τον ρόλο της superstar παίζει η JLo και τον ρόλο του τυχαίου ο Owen Wilson, και οφείλουμε να πούμε ότι οι δυο τους ταιριάζουν πολύ στο κόκκινο χαλί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ