Στο εστιατόριο Monsieur Dior η απαράμιλλη αισθητική συναντά την υψηλή γαστρονομία

Ο Jean Imbert εμπνέεται από την κληρονομιά και τις βασικές αρχές του οίκου για να δημιουργήσει το γαλλικό όνειρο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στην πιο διάσημη Λεωφόρο του Παρισιού που έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον οίκο Dior, έκανε εγκαίνια πριν από λίγες εβδομάδες το νέο εστιατόριο Monsieur Dior, που στεγάζεται στην εμβληματική μπουτίκ και στον εκθεσιακό χώρο που είναι αφιερωμένος στον θρυλικό σχεδιαστή. 

Στο εστιατόριο Monsieur Dior η απαράμιλλη αισθητική συναντά την υψηλή γαστρονομία

Με τη φήμη του σχεδιαστή να συνοδεύεται από την κομψότητα και τη φινέτσα, το ίδιο δεν μπορούσε να μην ισχύει και στον τομέα της γαστρονομίας, καθώς ο Christian Dior απολάμβανε τις πιο εκλεκτές, γκουρμέ μαγειρικές δημιουργίες, τις οποίες πρόσφερε στους φίλους του.

monsieur dior

Αυτό ακριβώς σκοπό έχει να κάνει το εστιατόριο που βρίσκεται στην καρδιά της Λεωφόρου Montaigne στον αριθμό 30, να ενσαρκώσει την "γαλλική τέχνη" της ζωής σε συνδυασμό με το δημιουργικό ταλέντο του Γάλλου σεφ Jean Imbert.

MONSIEUR DIOR - Jean Imbert

Μαζί με τον συνεργάτη του, Anthony Clémot, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μενού που αντλούν έμπνευση από την κληρονομιά και τις αρχές του οίκου. Παράλληλα, εξυμνείται το art de la table μέσω των αποκλειστικών συλλογών Dior Maison, ενισχύοντας τις κλασσικές και αγαπημένες συνταγές του Γάλλου σχεδιαστή, οι οποίες περιλαμβάνονται στο βιβλίο La Cuisine cousu-main.

monsieur dior

monsieur dior

Διαβάστε Επίσης