Ο Woody Allen έρχεται στο Ηρώδειο για μία τελευταία συνάντηση με το ελληνικό κοινό

Ο ζωντανός θρύλος του κινηματογράφου στην τελευταία του περιοδεία στην Ευρώπη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο ζωντανός θρύλος του Μανχάταν και της Νέας Υόρκης, ο μυθικός Woody Allen,  στην τελευταία του περιοδεία στην Ευρώπη έρχεται  στο Ηρώδειο, για μια μοναδική συναυλία με την οποία αποχαιρετά το ελληνικό κοινό που τόσο τον λάτρεψε.  

Ο μεγάλος σκηνοθέτης, ηθοποιός, συγγραφέας και μουσικός σ’ αυτή την τελευταία περιοδεία της καριέρας του θα συνοδεύεται από τη διάσημη "New Orleans  Jazz Band" με Μαέστρο τον Conal Fowkes.

Η New Orleans Jazz Band είναι οι Conal Fowkes στο  πιάνο, ο Simon Wettenhall στην τρομπέτα,  ο Jerry Zigmont στο τρομπόνι, ο Kevin Dorn στη ντραμς, ο Brian Nalepka στο μπάσο και στο μπάντζο ο Josh Dunn. 

Ο Woody Allen έρχεται στο Ηρώδειο για μία τελευταία συνάντηση με το ελληνικό κοινό

Μία κλασσική και φημισμένη Jazz μπάντα λοιπόν που θα συνοδεύσει τον Woody Allen και το κλαρινέτο του στην σκηνή του Ηρωδείου. Εκεί, ο Woody Allen μας συστήνεται για τελευταία φορά με την άλλη του ιδιότητα, αυτή του μουσικού σολίστα. Παίζοντάς μας αυθεντική classic jazz της Νέας Ορλεάνης, γλυκιά και νοσταλγική, χαρούμενη και θλιμμένη συνάμα, όπως ακριβώς και οι ταινίες του.

Μόνον που ακόμη και αν δεν το ήθελε αυτό ο ίδιος, στις αποσκευές του εκτός από το κλαρινέτο του, ταξιδεύει μαζί του και η αύρα ενός ζωντανού θρύλου, του μοναδικού Αμερικανού ίσως που κατάφερε να είναι ταυτόχρονα ο απόλυτος super star από τη μια και ένας σύγχρονος φιλόσοφος από την άλλη, ένας ζωντανός θρύλος του Μανχάταν για όσους επισκέπτονται την Νέα Υόρκη και σχηματίζουν ουρές έξω από το Carlyle Club στη Madison Avenue για να τον δουν και να τον ακούσουν από κοντά.

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟY
Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, 2023