Το πιο "γλυκό" spot στα Χανιά

Το ζαχαροπλαστείο "Σκέτη Γλύκα" βρίσκεται κρυμμένο σε ένα γραφικό σοκάκι και δεν προσφέρει τίποτα λιγότερο από αυτό που δηλώνει το όνομά του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν αυτό το καλοκαίρι σας βρει να περπατάτε στα γραφικά σοκάκια των Χανίων, αναζητήστε την ξύλινη πινακίδα με την επιγραφή "Σκέτη Γλύκα". Ένα μικρό, συμπαθητικό, όμορφα διακοσμημένο ζαχαροπλαστείο, που επιβεβαιώνει την καλή φήμη του σε κάθε επίσκεψη. Γνωστό για τα φρέσκα, νόστιμα και παρασκευασμένα με τις καλύτερες πρώτες ύλες γλυκά του, το ζαχαροπλαστείο Σκέτη Γλύκα ικανοποιεί κάθε φορά τον επισκέπτη, ενώ το όνομά του, αν και ελληνικό, έχει ξεπεράσει τα σύνορα.

Το πιο "γλυκό" spot στα Χανιά

Δοκιμάστε τις δροσερές τάρτες με φρούτα, την υπέροχα τραγανή flan parisien με φρέσκες βιολογικές φράουλες και βανίλια Μαδαγασκάρης, αλλά και μια ξεχωριστή εκδοχή του αγαπημένου προφιτερόλ, κάνοντας ένα διάλειμμα από τον απογευματινό σας περίπατο στα Χανιά για μια στάση στα τραπεζάκια του ζαχαροπλαστείου στο γραφικό πλακόστρωτο σοκάκι.

Σκέτη Γλύκα Χανιά

Αν, πάλι, είστε βιαστικοί, δοκιμάστε το παγωτό cheesecake με βιολογική φράουλα, μούρα και βουτυρένιο τραγανό μπισκότο σε βαζάκι με ανακυκλώσιμο καπάκι αλουμινίου

Σκέτη Γλύκα Χανιά

Βρυσών 63, Λενταριανά, Χανιά. Εισοδίων 18, Χανιά. Τηλ. 28213-02801,

Instagram: @sketi_glika