Δύο χρόνια "Ελπίδας ζωής" γεμάτα νέα παιδικά χαμόγελα

Το νερό είναι ζωή και η ζωή είναι προτεραιότητα: με αυτή τη βαθιά ευαισθητοποιημένη φιλοσοφία, η οικογένεια της εταιρείας Βίκος συμβάλλει έμπρακτα στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η εταιρεία Βίκος  ενώνει τις δυνάμεις της με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία HOPEgenesis, ανοίγοντας μία μεγάλη και στοργική αγκαλιά στις γυναίκες μόνιμες κατοίκους τοπικών κοινωνιών της Ηπείρου, που είναι ήδη έγκυες ή επιθυμούν να τεκνοποιήσουν.

"Ελπίδα Ζωής"

Έτσι ονομάζεται το πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2021, μέσω της συνεργασίας της εταιρείας Bίκος με τη HOPEgenesis και έχει ήδη γιορτάσει με χαρά, συγκίνηση και αισιοδοξία τη γέννηση των δύο πρώτων βρεφών, με την πλήρη κάλυψη όλων των λειτουργικών εξόδων που αφορούσαν σε εξετάσεις, μετακινήσεις αλλά και στον τοκετό, συνδυαστικά με ψυχολογική και ηθική συμπαράσταση των γυναικών καθ’ όλη τη διάρκεια της κύησης.

Φέτος, η "οικογένεια" της "Ελπίδας Ζωής" γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, με 136 τοπικές κοινότητες στους δήμους Ζαγορίου, Πωγωνίου και Ζίτσας να εντάσσονται στο πρόγραμμα, το οποίο συμβάλλει στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας, προκειμένου οι γυναίκες στις τοπικές κοινωνίες της Ηπείρου να ζήσουν με ασφάλεια και προστασία την εμπειρία της μητρότητας.

Με την ευχή να "μεγαλώσουν" οι οικογένειες της Ηπείρου

Το πρόγραμμα "Ελπίδα Ζωής" στέκεται στο πλάι της τοπικής κοινωνίας της Ηπείρου προσεγγίζοντας με σεβασμό και ευαισθησία τις ανάγκες των ανθρώπων της, οι οποίοι εύχονται να βλέπουν να μεγαλώνουν όλο και περισσότερα παιδιά στα χωριά της περιοχής. Και είναι βέβαιο ότι η σύμπραξη της εταιρείας Βίκος (γέννημα-θρέμμα της Ηπείρου) και της HOPEgenesis, θα συνεχίσει να διασφαλίζει όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες ώστε τα παιδικά γέλια να πολλαπλασιάζονται και να ηχούν σε κάθε γωνιά.