Το "μαγικό" προϊόν στο οποίο θα ορκιζόταν η Monica Geller

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν υπάρχει ένας χαρακτήρας από τα "Φιλαράκια" για τον οποίο θα μπορούσα να πω ότι είμαι πιο κοντά μου είναι η Μόνικα. Ταυτίζομαι μαζί της σε κάποια πράγματα που αφορούν την "εύρυθμη" λειτουργία του σπιτιού.

Δεν είναι ότι είμαι εμμονική με την καθαριότητα, αλλά κάποιες λεπτομέρειες τις προσέχω. Δεν τα πηγαίνω καλά με τη σκόνη, ειδικά αυτή που μαζεύεται στις γωνίες (!) και ούτε με τις τρίχες. Κάτι που με ενοχλεί απίστευτα είναι όταν αυτές μαζεύονται στην άκρη της σκούπας. Επίσης υπάρχουν κάποια σημεία, δύσκολα, που η κλασική σκούπα, δύσκολα τα φτάνει. Μία έξυπνη ασύρματη σκούπα όμως; Την είδα πρώτη φορά στο σπίτι της κολλητής μου, που ίσως με ξεπερνά στο κομμάτι που λέγεται καθαριότητα. Τη δοκίμασα και αυτό ήταν! Έρωτας με την πρώτη ματιά!

Ονομάζεται Dyson Gen5 και θα έλεγα ότι είναι πολλά περισσότερα από έξυπνη. Τα δύο στοιχεία που με ενθουσίασαν είναι η LCD Οθόνη, που δείχνει πότε ένα σημείο είναι τελείως καθαρό! Παίρνεις το οκ και συνεχίζεις τον καθαρισμό στο επόμενο σημείο του σπιτιού. Επίσης σε ενημερώνει για το μέγεθος και τον αριθμό των σωματιδίων της σκόνης που απορροφά! Απίστευτο;

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr