Tech meets style | Τα open-ear design ακουστικά που θα αλλάξουν το στυλ σας

Αποκτήστε τα Huawei FreeClip.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα HUAWEI FreeClip, συνδυάζουν τον καινοτόμο  C-bridge σχεδιασμό, την open-ear τεχνολογία ήχου με Smart Wear Detection, την μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, αλλά και πρωτοποριακό fashion σχεδιασμό - χαρακτηριστικό δείγμα της νέας "Fashion Forward” στρατηγικής της Huawei. 

Το νέο design συνδυάζει την μόδα και την τεχνολογία ακρόασης ανοιχτού τύπου, με αποτελεσμα να είναι τα ιδανικά ασύρματα ακουστικά για τους λάτρεις της τεχνολογίας που δεν θέλουν να θυσιάσουν το στυλ τους κάνοντας τα πάντα, από τον αθλητισμό και τη μόδα μέχρι την αναψυχή  και την εργασία. Φυσικά, είναι συμβατά με συσκευές iOS και Android, όπως όλα τα wearables της Huawei.

Tech meets style | Τα open-ear design ακουστικά που θα αλλάξουν το στυλ σας

Fashion & tech 

Τα ακουστικά open-ear TWS HUAWEI FreeClip, παρέχουν την ευκολία που αναζητούμε στις εξωτερικές αθλητικές δραστηριότητες, στην χαλαρή ακρόαση αλλά και στις πολλαπλές διαδικτυακές κλήσεις, με μία νέα fashion statement επιλογή τεχνολογικού gadget.  Τα HUAWEI FreeClip είναι ιδανικά για τις stylish φαν της τεχνολογίας και των τάσεων της μόδας και για όσους  αγαπούν τα μοναδικά tech gadgets με μοντέρνο fashion design.

Νέος σχεδιασμός C-bridge για άνεση χρήσης

Τα τρία κύρια χαρακτηριστικά των ακουστικών που δεν μπλοκάρουν το κανάλι του αυτιού: το Comfort Bean, το Acoustic Ball και τον σχεδιασμό  C-bridge. Το Comfort Bean χρησιμοποιεί έναν εργονομικό σχεδιασμό σε σχήμα φασολιού που προσαρμόζεται απρόσκοπτα κατά μήκος των καμπυλοτήτων και των ποικίλων σχημάτων του ανθρώπινου αυτιού. Το Acoustic Ball έχει σχεδιαστεί, επίσης, με βάση το ανθρώπινο αυτί για να πετυχαίνει ι την βέλτιστη εφαρμογή με το ιδανικό  μέγεθος και απαλή εφαρμογή  στο αυτί του χρήστη χωρίς να είναι ενοχλητικό. Η σύνδεση του "φασολιού" και της "μπάλας" είναι το C-bridge Design, το οποίο διαθέτει έναν προσαρμοστικό αισθητήρα που μαθαίνει και ρυθμίζει τη δύναμη σύσφιξης του μηχανισμού κουμπώματος, μειώνοντας την πίεση στον χόνδρο του αυτιού του χρήστη. Το C-bridge Design  κατασκευάστηκε με την πιο πολύπλοκη διαδικασία μηχανικής ακριβείας της βιομηχανίας, καταφέρνοντας να προσθέσει 9 ενσωματωμένα καλώδια στον πυρήνα του λεπτού αυτού βραχίονα.

huawei

Κάθε χαρακτηριστικό του σχεδιασμού των ακουστικών συνεργάζεται για να πετύχει μία  εργονομική εφαρμογή, παραμένοντας στερεωμένα στα αυτιά του χρήστη ακόμη και καθ' όλη τη διάρκεια μιας ολόκληρης ημέρας ακρόασης χωρίς ενόχληση. Επίσης, τα HUAWEI FreeClip έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας με 8 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ταυτόχρονα ή έως και 36 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με την θήκη φόρτισης. Έχουν αντοχή στο νερό, την σκόνη και τον ιδρώτα κατηγορίας  IP54.. Επιπλέον, τα HUAWEI FreeClip μπορούν όχι μόνο να εξασφαλίσουν άνετη χρήση, αλλά και να αντιλαμβάνονται την κατάσταση των χρηστών για τους ήχους του περιβάλλοντος, όπως οι ήχοι κυκλοφορίας, καθιστώντας τα ως τα πιο κατάλληλα ακουστικά για αθλήματα και άσκηση σε εξωτερικούς χώρους, αλλά και κατά τη διάρκεια σωματικών δραστηριοτήτων σε εσωτερικούς χώρους. Ένας αγωγός καταστολής ήχου βοηθά στον περιορισμό του θορύβου του ανέμου. 

Η πρώτη στον κόσμο έξυπνη τεχνολογία αντιστοίχισης ακουστικού

Τα HUAWEI FreeClip είναι τα πρώτα ακουστικά open-ear που δεν κάνουν διάκριση μεταξύ αριστερού και δεξιού αυτιού. Η τεχνολογία Smart Wear Detection διασφαλίζει ότι τα ακουστικά προσαρμόζονται στην άνεση και την ευκολία των χρηστών. Επιπλέον, δεδομένου ότι τα ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλάξ, οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και να απολαύσουν μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης.

huawei

Ακρόαση ανοιχτού τύπου (open-ear listening) με σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων

Πολλοί χρήστες ακουστικών ανησυχούν ότι η  open-ear τεχνολογία ακρόασης θα μπορούσε να οδηγήσει σε μειωμένη καθαρότητα ήχου ή διαρροές στον ήχο. Η τεχνολογία ακρόασης ανοιχτού τύπου (open-ear listening) των HUAWEI FreeClip λύνει αυτό το πρόβλημα βασιζόμενη σε δύο κύριες τεχνολογίες ήχου – τη μονάδα κινούμενου πηνίου διπλού μαγνητικού κυκλώματος υψηλής ευαισθησίας και το σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων – οι οποίες λειτουργούν παράλληλα, για τη βελτίωση της καθαρότητας του ήχου και την αποφυγή διαρροής του.

Τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeClip είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei, με δώρο το HUAWEI Band 8 έως και τις 11 Απριλίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.