Πασχαλινά εταιρικά δώρα για καλό σκοπό

Επιλέγοντας εταιρικά δώρα από τη Wise Greece ακόμα περισσότερα γεύματα προσφέρονται σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα δώρο μας φέρνει πιο κοντά. Ένα δώρο όμως για καλό σκοπό, μπορεί να κάνει τη διαφορά, αφού προσφέρει γεύματα σε οικογένειες και παιδιά που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Με κάθε δώρο που επιλέγετε από τη μη κερδοσκοπική Wise Greece, βοηθάτε να προσφερθούν ακόμα περισσότερα γεύματα σε ανθρώπους που τα χρειάζονται. (Μάθε περισσότερα για το κοινωνικό έργο της Wise Greece εδώ)

Επιλέξτε ανάμεσα σε δώρα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε, μέσα από 2.500 προϊόντα από κάθε άκρη της Ελλάδας! Από πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς delicatessen προϊόντων μέχρι καλλυντικά και σουβενίρ, θα ετοιμάσουν το δώρο που θα ικανοποιήσει τους πελάτες, τους φίλους ή τους συνεργάτες σας.

Πασχαλινά εταιρικά δώρα για καλό σκοπό

Ποια είναι η Wise Greece

H Wise Greece είναι μία πολυβραβευμένη μη κερδοσκοπική Κίνηση! Προωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο τα οφέλη της Ελληνικής διατροφής και τα εξαιρετικά προϊόντα των μικρών Ελλήνων παραγωγών, ενώ με το κέρδος από την πώλησή τους αγοράζει τρόφιμα πρώτης ανάγκης για να τα διαθέσει δωρεάν σε παιδιά, οικογένειες άστεγους και ηλικιωμένους που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας.

Ο κοινωνικός σκοπός της Wise Greece είναι διπλός: από τη μία πλευρά βοηθά με πρακτικό τρόπο τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς -τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας- να αναπτυχθούν, να προωθήσουν και να εξάγουν τα προϊόντα τους, ενώ από την άλλη πλευρά καταφέρνει να προσφέρει διαρκώς τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας σε Κοινωνικά Παντοπωλεία, Συσσίτια, Δομές Φιλοξενίας και Ορφανοτροφεία που τα έχουν μεγάλη ανάγκη.

Περισσότερα από 2.500 προϊόντα και 100 Έλληνες παραγωγοί, έχουν συσπειρωθεί και συμμετέχουν στην Κίνηση Wise Greece μέχρι σήμερα! Τα προϊόντα των μικρών παραγωγών πωλούνται τόσο στην Ελλάδα, όσο στο εξωτερικό, ενώ έχουν διατεθεί δωρεάν δεκάδες τόνοι τροφίμων υψηλής ποιότητας σε συνανθρώπους μας.
Και όλα αυτά γίνονται με τη βοήθεια όλων, αφού υποστηρίζοντας τα προϊόντα με το μπλε σήμα "Wise Greece” κάνεις πράξη το motto "Τρως εσύ και τρώνε πολλοί άνθρωποι που έχουν ανάγκη”.