Paris is always a great idea l Ένα ταξίδι στην τεχνολογία του μέλλοντος

Πήγαμε στο Παρίσι με τη Samsung για να δούμε πρώτοι την καινούρια σειρά οικιακών συσκευών με βελτιωμένη συνδεσιμότητα και δυνατότητες AI

Στην Πόλη του Φωτός, όπου η αύρα της μόδας και της φινέτσας συνυπάρχουν με την αναπόφευκτη αίσθηση της ιστορίας, η Samsung έφερε έναν αέρα καινοτομίας με δυνατότητες AI. Μια διαδρομή δύο ημερών, ένα υπέροχο ταξίδι που μας έβαλε στο επίκεντρο της τεχνολογικής προόδου και της υψηλής αισθητικής.

Paris is always a great idea l Ένα ταξίδι στην τεχνολογία του μέλλοντος

Αφορμή στάθηκε η παρουσίαση της τελευταίας σειράς οικιακών συσκευών της Samsung στην εκδήλωση "Bespoke AI", η οποία πραγματοποιήθηκε σε 24 ώρες σε τρεις πόλεις – τη Σεούλ, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη. Η Samsung μοιράστηκε το όραμά της για τον τρόπο που η συνδεσιμότητα μπορεί να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία στο σπίτι, αλλά και πώς η τεχνητή νοημοσύνη (AI) ενισχύει την απόδοση των συσκευών.

SAMSUNG

Το ταξίδι μας ξεκίνησε με την άφιξη το απόγευμα στο αεροδρόμιο του Παρισιού, όπου ένα βαν μας περίμενε για να μας μεταφέρει στο ξενοδοχείο μας στην Avenue Champs-Élysées. Πόσο σου αλλάζει τη διάθεση η ατμόσφαιρα του Παρισιού! Η αίσθηση της κομψότητας, οι ολοζώντανοι δρόμοι και οι γραφικές γειτονιές μας υποδέχθηκαν σαν μια ζεστή αγκαλιά. Η βραδιά συνεχίστηκε με ένα gourmet γαλλικό δείπνο σε ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της πόλης. Το φαγητό ήταν η τέλεια συνύπαρξη της γαλλικής γαστρονομίας με την γοητευτική ατμόσφαιρα της πιο λαμπερής πόλης. Μια νυχτερινή βόλτα στην εκπληκτικά φωτισμένη Place Vendôme ήταν το έναυσμα για ακόμα περισσότερες συζητήσεις και αναμνήσεις.

SAMSUNG
SAMSUNG

Την επόμενη ημέρα του ταξιδιού μας, επισκεφτήκαμε το ιστορικό δάσος της Βουλώνης, όπου η Samsung είχε οργανώσει το εντυπωσιακό event "Welcome to BESPOKE AI" στο "Les Pavillon des Étangs". Εκεί, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τις πρωτοποριακές λύσεις της Samsung στον τομέα των έξυπνων συσκευών. Οι νέες σειρές οικιακών συσκευών της Samsung προσφέρουν συνδυασμό αισθητικής, λειτουργικότητας και υψηλής τεχνολογίας.

SAMSUNG
SAMSUNG

Η εμπειρία ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, καθώς είδαμε το μέλλον να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Φανταστείτε ένα κόσμο που όλες οι οικιακές συσκευές είναι συνδεδεμένες, διαθέτουν ενσωματωμένο Wi-Fi, εσωτερικές κάμερες, chip τεχνητής νοημοσύνης και συμβατότητα με την εφαρμογή SmartThings. Πραγματικά, οι τελευταίες συσκευές Bespoke AI της Samsung διαθέτουν βελτιωμένες λειτουργίες και συνδεσιμότητα για να θέσουν τα θεμέλια για ένα "έξυπνο" σπίτι. Ειδικότερα, το νέο AI Home – μια συνδεδεμένη οθόνη LCD 7 ιντσών που έχει προστεθεί σε πολλά προϊόντα – παρέχει διαισθητική και εύκολη πρόσβαση και έλεγχο σε ολόκληρο το συνδεδεμένο οικοσύστημα. Η Samsung έφερε το μέλλον κοντά μας, κάνοντάς μας να καταλάβουμε ότι η τεχνολογία μπορεί να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη. Do less, live more. Τώρα, μπορούμε να απολαμβάνουμε τις ασχολίες μας στο σπίτι, ενώ ταυτόχρονα είμαστε συνδεδεμένοι με τον έξω κόσμο μέσω της τεχνολογίας της Samsung που εξοικονομεί για εμάς πολύτιμο χρόνο, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές βιωσιμότητας και ασφάλειας.

SAMSUNG

Αναχωρώντας από το Παρίσι, αισθανθήκαμε τη μαγεία της καινοτομίας που ενσωματώνει τη γαλλική φινέτσα. Η υπόσχεση ενός μέλλοντος όπου η τεχνολογία γίνεται συμπαραστάτης μιας όμορφης καθημερινότητάς, μας αφήνει με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλές ιδέες για ένα bespoke τρόπο ζωής.

www.samsung.com/gr