Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να ‘ρθει

Επιλέγουμε να ενώνουμε και να υποστηρίζουμε τις μικρές κοινότητες που μας ακολουθούν, με συνείδηση.

Την ίδια στιγμή που τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό αυξάνονται και το μήνυμα "Μένουμε Σπίτι" κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, θαρρείς και η άνοιξη θέλει να μας πλανέψει. Με την τηλεργασία να αποτελεί για πολλούς το νέο καθεστώς, πολλές εταιρείες να λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας και επιχειρήσεις να κλείνουν προσωρινά, μπορεί να είναι δελεαστικό να αφήσουμε το σπίτι μας γιατί νιώθουμε άτρωτοι.

Οι ειδικοί τονίζουν καθημερινά τη σημασία της εθελούσιας παραμονής στο σπίτι προκειμένου να προστατέψουμε τον εαυτό μας αλλά και τις ευπαθείς ομάδες και κατ' επέκταση ολόκληρο το σύστημα υγείας. Από την άλλη, ο φόβος και ο πανικός δημιουργούν διαμάχες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη digital εποχή, νέα στρατόπεδα ξεπηδούν συνεχώς. Ως επαγγελματίες στα media και άνθρωποι που αγαπούν την επικοινωνία, επιλέγουμε να ενώνουμε και να υποστηρίζουμε τις μικρές κοινότητες που μας ακολουθούν, με συνείδηση. Την ίδια στιγμή όμως νιώθουμε πώς πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον σκοπό μας. Αγαπάμε τη μόδα, την ομορφιά και τις τέχνες και συνεχίζουμε μία συλλογική δουλειά που έχει ως σκοπό να ομορφύνει την καθημερινότητά μας με σεβασμό σε ό,τι συμβαίνει στον κόσμο. 

"Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να ‘ρθει", έχει πει ο Pablo Neruda, για να μας θυμίσει πώς ό,τι κι αν κάνει ο άνθρωπος, η ζωή θα κυλίσει και θα φέρει την άνοιξη.