Αυτό το ζευγάρι κοντεύει τα 90 και χαρίζει απλόχερα στιλιστική έμπνευση

"Want Show As Young" είναι η νέα εμμονή στο Instagram.

Ο λογαριασμός "Want Show As Young" παρουσιάζει το killer style ενός ηλικιωμένου ζευγαριού από την Ταϊβάν και ενώ έχει μόνο 19 αναρτήσεις, οι δυο τους έχουν συγκεντρώσει σχεδον 650 χιλιάδες ακόλουθους. Και, ας είμαστε ειλικρινείς, αμέτρητα χαμόγελα.

Ο Wanji και ο Sho-er είναι ιδιοκτήτες  laundromat στην Ταϊβάν και φαίνεται ότι έχουν την ικανότητα να δημιουργούν cool outfits με ό,τι ξέχασαν οι αφηρημένοι πελάτες τους - από ένα ζευγάρι Chuck Taylors με pencil φούστες, μέχρι εκκεντρικά καπέλα και φανταστικά T-shirts.

Το τοπικό site της Ταϊβάν ANCX μίλησε με τον εγγονό του ζευγαριού, τον Reef, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τον λογαριασμό. Περιγράφει τους παππούδες του ως "ένα πολύ χαριτωμένο ζευγάρι ερωτευμένων που είναι παντρεμένο για περισσότερα από 60 χρόνια." Το κατάστημα όπου τραβήχτηκαν όλες οι εικόνες, το Wansho, είναι ανοιχτό για πάνω από 70 χρόνια, όταν ο παππούς του Reef ήταν 14 ετών. Ο Reef ξεκίνησε τον εν λόγω λογαριασμό αφού παρατήρησε ότι οι παππούδες του "ένιωθαν ανία καθημερινά... ένιωθαν μεγάλοι και δεν ήθελαν να βγουν έξω. Δεν μπορούσα να το αντέξω. Ήθελα να κάνω κάτι για αυτούς".

Ένας σωρός από ξεχασμένα ρούχα, ένας εγγονός με καλό μάτι, μια κάμερα και μια παιχνιδιάρικη προσέγγιση στο στυλ αποδείχθηκε ότι ήταν αυτό που χρειάζονταν οι κομψοί ηλικιωμένοι για να ξεχάσουν την ηλικία τους. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα διασκεδαστικό και ένα νέο χόμπι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ένα ζευγάρι που είναι πραγματικά #couplegoals.